Είχε πλήρη συνείδηση των πράξεων του ο απαγωγέας-Μίλησαν τα παιδιά

Οπτικογραφημένες καταθέσεις έδωσαν το πρωί τα δύο εντεκάχρονα παιδιά τα οποία είχαν απαχθεί την περασμένη Τρίτη από το δημοτικό σχολείο Καμάρων και εντοπίστηκαν περίπου οκτώ ώρες αργότερα στο διαμέρισμα 35χρονου στη Λάρνακα.
 
Τα δύο αγοράκια στην κατάθεση τους, μεταξύ άλλων επανέλαβαν ότι ο 35χρονος δράστης τα είχε προσεγγίσει στο σχολείο τους και αφού τους παρουσιάστηκε ως δάσκαλος τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο αυτοκίνητο του, για να μεταφέρουν βιβλία, αφού είχε δεμένο το ένα του χέρι.
 
Επιβεβαίωσαν επίσης, ότι από την ώρα που ήπιαν τη λεμονάδα που τους κέρασε ο 35χρονος κοιμήθηκαν. Κατά τον εντοπισμό τους μεταφέρθηκαν από αστυνομικό εκτός πολυκατοικίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.
 
Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο δράστης
 
Την ώρα που τα δύο παιδάκια έδιναν κατάθεση για όσα τραγικά έζησαν στα χέρια του απαγωγέας τους ο 35χρονος δράστης εξεταζόταν από ψυχίατρο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, διαπίστωσε ότι ο 35χρονος είχε συναίσθηση των πράξεων του.
 
Αυτό διαφαίνεται και από το γεγονός ότι στο σπίτι του εντοπίστηκε πλαστή ταυτότητα δασκάλου του δημοτικού σχολείου Καμάρων,καθώς και από ένα σχεδιάγραμμα.Εξάλλου φέρεται να είναι το πρόσωπο που τηλεφώνησε νωρίτερα για ύπαρξη βόμβας στο Δημοτικό Σχολείο της Δροσιάς, κάτι που φανερώνει ότι πιθανός στόχος του ήταν να στρέψει τα βλέμματα της αστυνομίας αλλού πριν την απαγωγή.
 
Υπό εξέταση τα τεκμήρια
 
Τα τεκμήρια που έχει παραλάβει η Αστυνομία τόσο από το διαμέρισμα του υπόπτου, όσο και από παρακείμενο γραφείο που διατηρούσε έχουν σταλεί στην πλειονότητα τους για επιστημονικές εξετάσεις, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ της απαγωγής των δύο αγοριών.
 
Στο μεταξύ αύριο θα γίνει σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, στην παρουσία των ανακριτών της υπόθεσης, έτσι ώστε να τεθούν επι τάπητος όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των αρχών.
 
Την ίδια ώρα, οι ανακριτές διερευνούν και το ενδεχόμενο ο 35χρονος να είχε συνεργάτες, χωρίς μέχρι στιγμής να διαπιστώνεται κάτι τέτοιο.  
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών