Μαρτυρίες φέρουν τον απαγωγέα να παρακολουθούσε παιδιά-Ψάχνουν συνεργάτη του

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις εξονυχιστικές έρευνες γύρω από τον 35χρονο απαγωγέα των δύο ανήλικων αγοριών στη Λάρνακα.

Μετά από πολύωρες έρευνες στην οικία του 35χρονου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σχολείο από όπου απήχθησαν τα παιδιά, παραλήφθηκαν μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ανακριτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα του ήταν γεμάτο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους οποίου φαίνεται να υπάρχει ύποπτο υλικό, ενώ, όπως μας ανέφεραν πηγές, παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος δηλώνει άνεργος, το επάγγελμά του είναι να δημιουργεί- στήνει ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία ψάχνει πρόσωπο που φέρεται να συνεργαζόταν με τον 35χρονο και ο οποίος επίσης ασχολείται με τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει αν λαμβάνει καταθέσεις ούτως ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα κίνητρα του δράστη, με το ενδεχόμενο να λειτούργησε εκδικητικά με φόντο την επαγγελματική δραστηριότητα των γονιών των παιδιών, να θεωρείται πολύ απομακρυσμένο.

Όπως αναφέραν αστυνομικές πηγές, λαμβάνονται επίσης καταθέσεις που φέρουν τον 35χρονο να παρακολουθούσε παιδιά ενώ υπάρχει μαρτυρία  μαθητή ότι ο 35χρονος τον είχε καλέσει να εισέλθει στο όχημά του.

Επίσης, άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι γονείς είχαν αντιληφθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο να κινείται ύποπτα έξω από άλλο σχολείο της Λάρνακας και αύριο αναμένεται να προβούν σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.
 
Υπενθυμίζεται ότι, στο διαμέρισμα του υπόπτου εντοπίστηκαν επίσης υπνωτικά χάπια, ενώ τα παιδιά που είχαν εντοπιστεί σε άσχημη κατάσταση δεν είχαν την αίσθηση του χρόνου.
 
Όπως είχαμε μεταδώσει στην πολυκατοικία που διέμενε ο 35χρονος διαμένει και ένα εκ των τριών παιδιών που αρνήθηκαν να τον ακολουθήσουν.
 

Δειτε Επισης

Στον πλήρη τερματισμό του πολέμου σκαλώνουν οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για νέα εκεχειρία
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)
Το φοιτητικό κίνημα εναντίον του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς εξαπλώνεται παγκόσμια
Εντατικοποιημένες συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία στη Γάζα-Στο Κάιρο και η CIA
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
ΒΙΝΤΕΟ: Εκρηκτικό το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό-Έκαψαν περιπολικό, έβαλαν φωτιά σε σχολείο