Αυτός είναι ο δολοφόνος με τα 14 ονόματα που συνελήφθη στα κατεχόμενα

Όπως τόσοι άλλοι κακοποιοί, έτσι και ο 35χρονος Caril Riddington βρήκε καταφύγιο στα κατεχόμενα όπου κρυβόταν τα τελευταία χρόνια για να αποφύγει τη σύλληψη και τη φυλάκιση στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Ο Riddington θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του George Barker,ενός 24χρονου που διαπράχθηκε το πρωί της 14ης Νοεμβρίου του 2016, έξω από ένα γυμναστήριο της περιοχής του Bexley στη Μεγάλη Βρετάνια.
 
Ο George Barker
Ο Caril Riddington μετά τη διάπραξη της δολοφονίας εξαφανίστηκε και αφού άλλαξε το όνομα του ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η βρετανική αστυνομία των επικήρυξε με το ποσό των 10 χιλιάδων λιρών ενώ θεωρείτο πολύ επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.
Βρετανικά και τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν πώς τα δύο τελευταία χρόνια που αναζητείται από τις αρχές ο Riddingto,n άλλαξε πάνω από 14 ονόματα ενώ βρήκε καταφύγιο στα κατεχόμενα, όπου γνώριζε πως δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός.
 
Ωστόσο μετά από σχετικές πληροφορίες της Interpol και πιέσεις προς τις κατοχικές αρχές του ψευδοκράτους, ο Riddington συνελήφθη χθες και αναμένεται να μεταφερθεί στην Τουρκία όπου ακολούθως θα παραδοθεί στα χέρια των βρετανικών αρχών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Riddington βρισκόταν στην Κύπρο τα δύο τελευταία χρόνια με πλαστό διαβατήριο Ζάμπιας και το όνομα "Ricky de Bruin", το οποίο απέκτησε στη Γερμανία.
 
Μάλιστα προχώρησε σε αλλαγές στην εμφάνιση του, αφού άφησε μακριά ξανθά μαλλιά και μπαινόβγαινε ανενόχλητος στο ψευδοκράτος.
 
Ωστόσο ο καταζητούμενος ομολόγησε την διάπραξη της δολοφονίας, αλλά λόγω της μη πρόσβασης ακόμα στα πραγματικά του έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό) κρίθηκε αναγκαίο να τεθεί υπό κράτηση ώστε οι έρευνες της «αστυνομίας» να συνεχιστούν

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Ο στρατός του Ισραήλ απορρίπτει τους ισχυρισμούς για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Αναγκαιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση λένε ΑΚΕΛ-συνδικαλιστές οργανώσεις
Στα 40 εκ. ευρώ της Κύπρου οι δαπάνες για φιλοξενία των Ουκρανών προσφύγων-Όσα δείχνει έκθεση της Ε.Υ.
Εγκρίθηκε από Ευρωκοινοβούλιο η αναθεώρηση κανόνων για καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων