Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών-Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα στη Λάρνακα

Τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία  εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00 το πρωί σήμερα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία 42χρονου, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας. Παρόν κατά την έρευνα ήταν ο 42χρονος, καθώς και δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 21 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην οικία κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, ενδυμάτων και υποδημάτων και άλλα αντικείμενα. Εντοπίστηκαν επίσης χρηματικό ποσό πέραν των 2650 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 3120 δολαρίων και το χρηματικό ποσό των 50 Σέκελ.

Οι 42χρονος, 23χρονος και 21χρονος δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των πιο πάνω ανευρεθέντων, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στη συνέχεια, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης των τριών υπόπτων, στη βάση μαρτυρίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων τεσσάρων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ της περασμένης Κυριακής 12 Αυγούστου και της Δευτέρας 13 Αυγούστου, 2018, στην επαρχία Λάρνακας.

Οι 42χρονος, 23χρονος και 21χρονος συνελήφθησαν εκ νέου, βάσει των Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοικία του 42χρονου κατακρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν κλοπής.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον