Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα ο άτυχος Σάββας… Βίαιη η σύγκρουση με το όχημα

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων ώστε να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Αυγούστου το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Σάββας Βλάχος 37 ετών από τη Λευκωσία.
 
 
Όπως δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «την 15ην Αυγούστου, γύρω στις 18.10 και ενώ ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, από τη Λευκωσία οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης με κατεύθυνση προς την Ανθούπολη φαίνεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 52χρονος». Ο 52χρονος είναι ο Έπαρχος Λευκωσίας Μάριος Παναγίδης.

 
Πρόσθεσε ότι «από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι οδηγοί και των δύο οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του Σάββα Βλάχου, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι και πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία». 
Τα ενεχόμενα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται.
 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι μετέβησαν αμέσως στη σκηνή του δυστυχήματος μέλη της Δύναμης για επιτόπιες εξετάσεις, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων.

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό του κράνος και ο έλεγχος αλκοόλης που έγινε στον οδηγό του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη.
 

Δειτε Επισης

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας προχώρησαν στην κατάσχεση άνω των 2,8 τόνων κοκαΐνης (pics)
Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ιταλία για επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων εγκλείστων
Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα
Παγιδευμένος στη διογκούμενη θεσμική κρίση ο Πρόεδρος-O αντίκτυπος και το ντόμινο από τη πιθανή προσφυγή
Ενώπιον της Βουλής πρόταση νόμου για ποινές σε ακτιβιστές που κυνηγούν τους... κυνηγούς
Στο εδώλιο για κλοπή 77 ευρώ από παγκάρι, υποστήριξε πως τα είχα ανάγκη-«Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω»