Τρεις τραγωδίες μέσα σε ένα 24ωρο στην Πάφο-Το παιχνίδι της μοίρας

Τρεις τραγωδίες γράφτηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στην Πάφο, με τον χαμό τριών ανθρώπων που η μοίρα έμελλε να τους παίξει άσχημο παιχνίδι.
 
Τα ξημερώματα άλλος ένας νέος, ο 28χρονος Φίλιππος Χατζηφιλίππου, ξεψύχησε στην άσφαλτο έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πάφο.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2π.μ. σήμερα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, στο δρόμο Αγίας Μαρίνας – Αργάκας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε αρχικά σε προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμο και ακολούθως, αφού ανατράπηκε επανειλημμένα, ακινητοποιήθηκε σε δέντρο.
 
Από την πρόσκρουση, ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.
«Έσβησε» στο κρεβάτι της…
 
Λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα το απόγευμα, 44χρονη από τη Ρωσία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την κόρη της, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην Πάφο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη κόρη της ανέφερε ότι η 44χρονη μητέρα της, το βράδυ πήγε για ύπνο, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι δεν ξύπνησε.
 
Ακολούθως ειδοποίησε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε την 44χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι επιί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της αναμένεται να διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.
 
Μοιραία η μεγάλη του αγάπη…
 
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 38χρονο Αντρέα Ιωσήφ από την Χλώρακα, τέως κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος «έσβησε» ενώ βρισκόταν για διακοπές με την σύζυγο και τα παιδιά του στην Πάφο.
 
Το πρωί της Πέμπτης, όπως συνήθιζε κάθε μέρα, πήγε για τροχάδην και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις. Ζεύγος  τουριστών  που περπατούσαν στον Κόλπο των Κοραλίων αντιλήφθηκε έναν άνδρα αναίσθητο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομια. 
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον μετάφερε στο Νοσοκομείο, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.  
 
Από τη νενομισμένη νεκροτομή διαφάνηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. 

Δειτε Επισης

Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο