Εργατικό ατύχημα, τραυματισμός και...εντάλματα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε ξυλουργείο στη Λευκωσία με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο ηλικίας 44 ετών να τραυματιστεί από πτώση ξύλινων σανίδων.
 
Συγκεκριμένα γύρω στις 15:30 και ενώ 44χρονος ξεφόρτωνε φορτηγό με ξύλινες σανίδες αυτές έπεσαν αι τον καταπλάκωσαν στο πόδι. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 44χρονο από το Πακιστάν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας  όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα μοιριαίου οστού. 
 
Την ίδια ώρα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνα στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος εργαζόταν παράνομα στο συγκεκριμένο υποστατικό. Εναντίον του 44χρονου, αλλά και του 47χρονου Ιρανού ιδιοκτήτη του υποστατικού εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
 
 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες