Σε απευθείας δίκη για ανθρωποκτονία οι τρεις για τον θάνατο του Ιωάννη

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι τρεις ύποπτοι για τη θανατηφόρα δόση ναρκωτικών, με την οποία φέρονται να προμήθευσαν τον 18χρονο Ιωάννη Ασίκκη.
 
Οι τρεις, ένας 25χρονος, ένας 28χρονος και ένας 39χρονος, οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήριο, ωστόσο η διαδικασία παραπομπής τους καθυστέρησε, καθώς είχαν αιτηθεί  νομική αρωγή και χρειάστηκε να ετοιμαστεί και να κατατεθεί στο δικαστήριο σχετική έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, για την οικονομική τους κατάσταση.
 
Το δικαστήριο παρέπεμψε τελικά τους τρεις σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών σε τρίτο πρόσωπο, καθώς και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
 
Η εμπλοκή των τριών υπόπτων
 
Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχει αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πούλησε τη ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου, σε καφετέρια στο Τραχώνι, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη, επίσης στον ίδιο χώρο, έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.
 
Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί, στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
 
 
Συνεχίζει να καταζητείται ο Σάκκος
 
Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται ο 38χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος πιστεύεται πως βρίσκεται στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Σάκκο  από το Τραχώνι, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στην ΥΚΑΝ, που ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών.
 
 
Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος Ιωάννης έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 14 Ιουνίου, μια μέρα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια και η Αστυνομία προχώρησε, στις 15 Ιουνίου, στην επανασύλληψη των τριών, αυτή τη φορά για υπόθεση ανθρωποκτονίας. 

Δειτε Επισης

Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)