Μπήκαν μπροστά για να βοηθήσουν την κοπέλα του, εξοργίστηκε και τους έστησε ενέδρα

Βυθισμένο στο λιμανάκι Αγίου Γεωργίου Πέγειας εντοπίστηκε το πρωί το όχημα με το οποίο διαπράχθηκε ο φόνος τα ξημερώματα στην Πάφο, όπου ο δράστης χτύπησε και παρέσυρε δυο πεζούς με αποτέλεσμα ένα νεκρό και έναν τραυματία.

Συγκεκριμένα το όχημα μάρκας Νισσάν, χρώματος μπλε και το οποίο είχε ενοικιαστεί, έγινε αντιληπτό από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ εντός της θάλασσας βρισκόταν μια κοπέλα η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν το θύμα της επίθεσης στο μπαράκι στην Πάφο.  

Αμέσως μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες. 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα όταν δύο άνδρες Βρετανικής καταγωγής που βρίσκονταν στην Κύπρο για τουρισμό αντιλήφθηκαν ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα διαπληκτίζονταν σε μπυραρία στην Πάφο.

Οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 39 και 32 ετών προσπάθησαν να υπερασπιστούν τη γυναίκα η οποία είχε ξυλοκοπηθεί από τον δράστη.

Ακολούθως σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα του δράστη στο οποίο επέβαινε και η φίλη του δράστη τραυμάτισε τους δύο άνδρες που κινούνταν πεζοί στην Πάφο.


Η Αστυνομία ενημερώθηκε αρχικά για τροχαίο ατύχημα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα και μέλη της δύναμης μετέβησαν στο μέρος όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα βρίσκονταν πεσμένα στο έδαφος. 

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου εξακριβώθηκε ο θάνατος του ενός από επί καθήκοντι ιατρό, ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τόσο ο δράστης όσο και η κοπέλα συνελήφθησαν από την Αστυνομία, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με την λήψη καταθέσεων.  

Eξάλλου τόσο ο 35χρονος οδηγός του οχήματος όσο και 23χρονη φίλη του, την οποία προσπάθησαν να σώσουν από τα χέρια του 35χρονου οι δύο Βρετανοί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου όπου αποφασίστηκε η οκταήμερη κράτηση τους.

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου