«Σήκωσαν» γνωστή μπουτίκ πολυτελείας με επώνυμα ρούχα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ στην Λεμεσό

Πανάκριβα επώνυμα ρούχα, αξίας 20 χιλιάδων έκλεψαν άγνωστοι από μπουτίκ πολυτελείας στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
 
Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα αφού θρυμμάτισαν την γυάλινη προθήκη με τεράστια πέτρα βάρους 30 κιλών! Έγιναν αντιληπτοί από πολίτη ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.
 
Οι δράστες καταδιώχθηκαν και εναντίον τους ρίφθηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο διέφυγαν. Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία, για τον εντοπισμό τους.
 
Στο κατάστημα βρέθηκε επίσης σακούλα με άλλα επώνυμα ρούχα τα οποία οι δράστες δεν κατάφεραν να κλέψουν, αφού αιφνιδιάστηκαν από τον πολίτη.
 
Όλα άρχισαν στις 4.30 τα ξημερώματα όταν πολίτης αντιλήφθηκε να ηχεί ο συναγερμός του καταστήματος το οποίο να σημειωθεί, βρίσκεται στην παραλιακή οδό της πόλης. Ο πολίτης πλησίασε το κατάστημα και είδε δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους εντός του καταστήματος.
 
Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ με το που τον αντιλήφθηκαν οι διαρρήκτες, άρπαξαν ότι μπόρεσαν και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο καταδιώχθηκε από περίπολα της αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου.
 
Παρά το γεγονός ότι εναντίον του ύποπτου οχήματος ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί, σε μια προσπάθεια να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, εντούτοις οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.
 
Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες στη σκηνή, οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα θρυμματίζοντας τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος με πέτρα βάρους 30 κιλών. Κατάφεραν να αρπάξουν 430 κομμάτια από πανάκριβα ρούχα αξίας 20 χιλιάδων ευρώ. Εντός του καταστήματος βρέθηκε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, η οποία περιείχε άλλα τόσα επώνυμα ρούχα.
 
Εκτιμάται ότι οι δράστες ήθελαν να τα κλέψουν αλλά τα εγκατέλειψαν εκεί μετά που αιφνιδιάστηκαν από τον πολίτη. Τα ρούχα και άλλα τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή, παραλήφθηκαν από τους ανακριτές. Παράλληλα αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών της περιοχής σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών. 

Δειτε Επισης

Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί