Γροθιά στο στομάχι το τελευταίο αντίο της ξαδέλφης του Ιωάννη – «Γονείς που με ακούτε…»

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκε η κηδεία του άτυχου Ιωάννη ο οποίος «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, μετά από χρήση ναρκωτικών την περασμένη Πέμπτη στην Λεμεσό.
 
Η ξαδέλφη του 18χρονου, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλα τα παιδιά που «φλερτάρουν» με τον λευκό θάνατο, κατά τον επικήδειο της λόγο ευχήθηκε όπως ο Ιωάννης «γίνει το σύμβολο της ελπίδας για κάθε παιδάκι και γονιό που παλεύει να ξεφύγει από τον λευκό θάνατο».   
 
«…Λένε πως στην γη ερχόμαστε για ένα σκοπό. Ίσως ο δικός σου σκοπός ήταν να γίνεις ο ήρωας πολλών οικογενειών και να σώσεις και άλλα παιδάκια από αυτή την μάστιγα των ναρκωτικών. Ίσως είσαι η αφορμή να μην θρηνήσουν και άλλες οικογένειες τα παιδιά τους. Ίσως είσαι η αιτία για να ξυπνήσεις τις συνειδήσεις όλων μας και να κυνηγηθούν και να τιμωρηθούν αυτοί που σπέρνουν τον θάνατο σε αθώα παιδία όπως εσένα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ξαδέλφη του Ιωάννη.
 
«…Και σε κάθε παιδάκι που είναι επιρρεπής… να του δίνεις δύναμη να λέει όχι. Να του δείχνεις πως η μεγαλύτερη χαρά είναι η αγάπη και η αγκαλιά των κοντινών του ανθρώπων. Γονείς που με ακούτε σήμερα, αγκαλιάστε τα παιδιά σας, ακούστε τα, κατανοήστε τα, δείξτε τους πώς να ζουν χαρούμενα, πώς να ονειρεύονται…   
 
….Η ζωή βρίσκεται στα όνειρα, στις οικογενειακές στιγμές, στις παραλίες, στις μουσικές, στις αγγελίες… Αυτό είναι το μήνυμα που άφησε η κοίμηση του Ιωάννη.
 
Ας ο άγγελος μας γίνει το σύμβολο της ελπίδας για κάθε παιδάκι και γονιό που παλεύει να ξεφύγει από τον λευκό θάνατο.»
 
Αυτούσιος ο επικήδειος που δημοσιεύεται μετά από επιθυμία της ξαδέλφης του Ιωάννη θέλοντας να ευαισθητοποίηση όλους προκειμένου να μην χαθούν άλλες ζωές άδικα..  

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη