Αρνούνται οι τρεις πως έστειλαν στο θάνατο τον Ιωάννη

Υπό  4 ήμερη κράτηση τέθηκαν το μεσημέρι οι τρεις  Σύροι ηλικίας 25, 27 και 39, που θεωρούνται ύποπτοι για την ανθρωποκτονία του  18χρόνων ο οποίος ξεψύχησε την περασμένη Πέμπτη μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 
Η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου κράτησε τρεις και πλέον ώρες, καθώς οι ύποπτοι αρνούνται ενοχή και πέραν της πολύωρης αντεξέτασης του αστυνομικού ανακριτή που παρουσίασε τους υπόπτους ενώπιον του δικαστηρίου, οι δικηγόροι τους έφεραν ένσταση στην κράτηση τους κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία εις βάρος των πελατών τους.
 
Το δικαστήριο  ενέκρινε τελικά το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση των υπόπτων για 4 μέρες ώστε αυτό να συνάδει με τα άλλα διατάγματα κράτησης που εκκρεμούν εναντίον τους για υποθέσεις ναρκωτικών, αφού στόχος των ανακριτών είναι να συναχθεί κοινό κατηγορητήριο για όλα τα  διερευνώμενα αδικήματα.
 
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής, υπάρχει μαρτυρία ότι οι τρεις Σύροι είναι τα πρόσωπα που το βράδυ της Κυριακής προμήθευσαν σε υποστατικό στο Τραχώνι, τις ναρκωτικές ουσίες που έστειλαν στον θάνατο τον άτυχο νέο για το ποσό των 20 ευρώ.
 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, οι ύποπτοι τελούσαν υπό κράτηση αφού μετά από έφοδο της αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών. Μετά το θάνατο του άτυχου νέου, επανασυνελήφθηκαν, αυτοί τη φορά ως ύποπτοι για υπόθεση ανθρωποκτονίας.
 
Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος και καταζητείται. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του υποστατικού όπου έγινε η πώληση των ναρκωτικών ουσιών και ο οποίος φέρεται από την αστυνομία να βρίσκεται στο εξωτερικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)