Νέα ανάρτηση από το Αλεξούι – Ο αγράμματος υπόκοσμος και οι ευυπόληπτοι πολίτες

Επανήλθε με νέα ανάρτηση-απάντηση αυτή τη φορά ο Αλέξης Μαυρομιχάλης που σχολίασε αναφορά για το πρόσωπο του σε ανάρτηση στην απάντηση που έδωσε για τις έρευνες της αστυνομίας την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Συγκεκριμένα το Αλεξούι απάντησε σε σχόλιο που αναφερόταν στον ίδιο και έγραφε: «Κατ'αρχην καποιος του τα εγραψε αυτου. Διοτι αν ηξερε τοσο καλα Ελληνικα δεν θα ηταν του υποκοσμου Δευτερον οταν φτασαμε στο σημειο ο υποκοσμος -χωρις εισαγωγικα -να δινει συμβουλες και να κατακρινει δημοσια υπουργο και αστυνομια τοτε η παλαι ποτε Σικελια ωχρια μπροστα μας. Ευγε κ.Υπουργε .....καθαρισε τωρα»

 
Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης απάντησε στο συγκεκριμένο σχόλιο σημειώνοντας πως ο ίδιος έγραψε την ανάρτηση ενώ εξήγησε πως «έχει το δικαίωμα να σχολιάζει πολιτικές πράξεις όπως κάθε «ευυπόληπτος πολίτης» που ψηφίζει» ενώ απολογήθηκε εάν χάλασε την ψευδαίσθηση ότι ο υπόκοσμος είναι αγράμματος.
 
 Σχολιάζοντας την αναφορά στην ιταλική μαφία της Σικελίας έδωσε τη δική του εκδοχή. «Όσο για το παράδειγμα της Σικελιάς είναι άστοχο γιατί στην Σικελιά ο υπόκοσμος με οδηγίες του αρχινονού lucky Luciano που κρατείτο σε αμερικανικές φυλακές επέτρεψε και βοήθησε την αποβίβαση των συμμαχικών δυνάμεων στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και είχε ως αποτέλεσμα την παράδοση της φασιστικής Ιταλίας».
 
Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει σχετικό απόσπασμα από το διαδίκτυο για τη ιστορία του Λουτσιάνο και την επιχείρηση «υπόκοσμος» των συμμάχων κατά τη διάρκεια του Β Π.Π για την απόβαση του 1943.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του εδώ: 


 
 
 

 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα