Εκσφενδονίστηκε σε πάσαλο χωρίς κράνος ο άτυχος 18χρονος στη Λεμεσό (pics)

Λίγες ώρες μετά το διπλό θανατηφόρου που σημειώθηκε στον δρόμο Πάφου - Πόλη Χρυσοχούς, το οποίο στοίχισε την ζωή των δύο οδηγών, της Ευγενείας και του Γρηγόρη που άφησαν πίσω τους επτά ορφανά, νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό με θύμα αυτή τη φορά τον 18χρονο Plamen Petrov, μοτοσικλετιστή.
 
 
Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεως με τις οδούς Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Α`, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ.
 

Το όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επί της Αγίας Φυλάξεως, επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α`, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας, που κινείτο με βόρεια κατεύθυνση.
 
"Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε και κτύπησε  σε μεταλλικό πάσαλο πεζοδρομίου", είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας πως "από προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μην φορούσε προστατευτικό κράνος".

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, διερευνώνται, ενώ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση στους μοτοσικλετιστές να φοράνε το προστατευτικό τους κράνος, καθώς όπως υπέδειξε, ο 18χρονος ίσως να ήταν σήμερα στη ζωή αν φορούσε το δικό του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία