Πέμπτη 4 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Mea culpa από την Αστυνομία για τις χειροπέδες στους γιατρούς

  16/05/2018 12:02
Mea culpa από την Αστυνομία για τις χειροπέδες στους γιατρούς

Mea culpa από την Αστυνομία για τις χειροπέδες στους γιατρούς

  16/05/2018 12:02
Ανακοίνωση για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή και τη διερεύνηση της υπόθεσης για τους δύο ύποπτους ιατρούς που έχουν συλληφθεί εξέδωσε η Αστυνομία.
 
Η Αστυνομία απαντώντας στην κριτκή που δέχθηκε για τις χειροπέδες κατά την προσαγωγή των υπόπτων στο Δικαστήριο αναφέρει ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, σε σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 10χρονου μαθητή στη Λάρνακα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Η διερεύνηση της υπόθεσης διεξάγεται από την πρώτη στιγμή με πλήρη επαγγελματισμό και σοβαρότητα, μέσα στο αυστηρό πλαίσιο και τις εξουσίες που παρέχει ο Νόμος.

Όσον αφορά στο θέμα της χρήσης χειροπέδων κατά την προσαγωγή των δύο υπόπτων, στο Δικαστήριο, κρίνουμε ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, αυτή θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στη διερεύνηση αυτού του σοβαρού περιστατικού, χωρίς να αποπροσανατολίζεται από την ουσία της υπόθεσης, που αφορά στις συνθήκες θανάτου του 10χρονου αγοριού.
 
Εκπνέει αύριο το διάταγμα των δύο υπόπτων
 
Σε μια άλλη εξέλιξη εκπνέει αύριο ο διάταγμα κράτησης των δύο ιατρών, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες των αρχών. Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στη Νομική Υπηρεσία για να δοθούν περαιτέρω οδηγίες και να αποφασιστεί ο περαιτέρω χειρισμός της υπόθεσης.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας