ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Άφαντοι παραμένουν Καλογερίδης και Σαρίδης

Στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας, η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τους ΧΑΡΗ ΣΑΡΙΔΗ, 34 χρόνων και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 33 χρόνων, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

 

 Σημειώνεται ότι, εναντίον του ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, διερευνάται επιπρόσθετα υπόθεση παράνομης εισόδου του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και απαγορευμένου μετανάστη. 

 

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

 


Σημ: Οι φωτογραφίες των καταζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων. 

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας