Τι έδειξε η νεκροτομή για τον 35χρονο που σκοτώθηκε στην άσφαλτο

Σε πολλαπλές κακώσεις και διατομή της σπονδυλικής στήλης, οφείλεται ο θάνατος του Δημήτρη Γεωργιάδη, 35 χρόνων, ομογενή από τη Γεωργία, κατοίκου Λάρνακας ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, πριν από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.
 
Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 35χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας διενήργησε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με την Αστυνομία «ο θάνατος του προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής και ζωτικών οργάνων, διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστιχου νωτιαίου μυελού».
 
Από τη σορό παραλήφθηκε δείγμα αίματος για να σταλεί για τοξικολογικές και επιστημονικές εξετάσεις.
 
Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Επαρχιακού Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας, ανέφερε ότι «η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε χθες βράδυ η νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, πριν από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, με θύμα 35χρονο από τη Γεωργία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου».
 
Πρόσθεσε ότι «λίγο πριν τα μεσάνυκτα χθες βράδυ το θύμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να συγκρουστεί στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια σε αριστερό ανάχωμα δεξιά του αυτοκινητόδρομου. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο αριστερό έρισμα του δρόμου».
 
Ανέφερε ακόμα ότι «από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».
 
Ο κ. Χατζηγιασεμή σημείωσε ότι «η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας είναι ένας από τους παράγοντες που ευθύνονται για τα θανατηφόρα οδικά δυστυχήματα. Εάν το θύμα φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του τότε υπήρχε μεγάλη πιθανότητα σήμερα να βρισκόταν ανάμεσα μας».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες