Συλλήψεις στη Λευκωσία για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση 23χρονος και 24χροονς, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για τροχαία αδικήματα και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στη Λευκωσία, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, αλλά ανακόπηκε στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που έγινε σε τσάντα που κρατούσε ο 23χρονος συνοδηγός του οχήματος, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους 103 γραμμαρίων περίπου και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Κατά τη σύλληψη του ο 23χρονος αντιστάθηκε σπρώχνοντας τον αστυνομικό. 

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης. Στον 24χρονο οδηγό έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 4.030 ευρώ. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 23χρονου, εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης και ένας μεταλλικός αλεστήρας με ίχνη κάνναβης. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 24χρονου εντοπίστηκε ένας πλαστικός αλεστήρας με ίχνη κάνναβης και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών