Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο γιο του δολοφονηθέντος ζεύγους

Από ιατροδικαστική εξέταση πέρασε για δεύτερη φορά ο 15χρονος γιος του ζεύγους που βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης δολοφονημένο στην οικία του στον Στρόβολο.
 
O 15χρονος εξετάστηκε την μέρα του φόνου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου ενώ το απόγευμα της Κυριακής διενεργήθηκε εκ νέου ιατροδικαστική εξέταση από τους ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιωπούλου εξ Ελλάδος. Παρόν ήταν και ο Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, τόσο κατά την πρώτη εξέταση όσο και στην δεύτερη, διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος έφερε μόνο μώλωπες, χωρίς όμως να προσδιορίζεται κάτι περεταίρω ως προς τον χρόνο.
 
Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε στην παρουσία του δικηγόρου του, παιδοψυχολόγων και λειτουργών των κοινωνικών υπηρεσιών ενώ η εξέταση δεν σημαίνει ότι τον καθιστά ύποπτο αλλά επισημαίνεται ότι διενεργήθηκε καθώς είχε επαφή και με τους δράστες.
 
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος μετά τον φόνο έτρεξε στην οικία γείτονα όπου τους ενημέρωσε για το έγκλημα και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
 
Ο 15χρονος ανέφερε στην αστυνομία ότι δυο πρόσωπα που έφεραν κουκούλες εισήλθαν στην οικία τους, ο ένας εξ αυτών το τράβηξε και τον κλείδωσε στην αποθήκη και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, ζητώντας βοήθεια. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του διερευνώνται ενώ από τις έρευνες οι ανακριτές δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης και το ενδεχόμενο ληστεία μετά φόνου έχει αποκλειστεί.
 
Σε ότι αφορά τα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής που διενεργήθηκε επί των σορών των θυμάτων, αυτά δεν διαφοροποιούνται από την πρώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, και η  Χαρά Σπυλιωπούλου διαπίστωσε ότι τα τραύματα που έφεραν τα θύματα προκλήθηκαν από στερεό μαχαίρι ενώ σε ότι αφορά την ώρα που διαπράχθηκε το φονικό, η απόκλιση παραμένει 2-3 ώρες όπως ανέφερε αρχικά και η Ελένη Αντωνίου. Επίσης η δεύτερη νεκροτομή κατέδειξε ότι η γυναίκα έφερε 11 μαχαιριές και ο άντρας 25.   
 
Η κ. Σπηλιωπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της.
 
Την ίδια ώρα η πολυαναμενόμενη κατάθεση του 15χρονου γιου της οικογένειας φαίνεται να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, αφού οι ανακριτές θέλουν να έχουν στα χέρια τους όλα τα αποτελέσματα  των ερευνών προτού κληθεί για κατάθεση. Μια κατάθεση η οποία θα είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα των ανακριτών.
 
Εν τω μεταξύ οι ανακριτές για τέταρτη μέρα βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος όπου διενήργησαν εκ νέου έρευνες.
 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές