Χάρτινος πύργος η σύνδεση των στοιχείων για το φονικό του Στροβόλου

Ανεξιχνίαστος παραμένει για τρίτη ημέρα ο άγριος διπλός φόνος που σημειώθηκε στο Στρόβολο που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης παρά τις έρευνες της Αστυνομίας οι οποίες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Παρά τις εντατικές έρευνες των αρχών για τρίτη ημέρα τόσο εντός του σπιτιού όσο και σε χωράφια που βρίσκονται δίπλα και απέναντι από το σπίτι δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός νέων στοιχείων τα οποία θα ρίξουν φως στην μυστηριώδη υπόθεση του στυγερού εγκλήματος.

Στη σκηνή πραγματοποίησε αυτοψία η ανακριτική ομάδα και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.
 
Δεύτερη νεκροτομή με τριπλή εκπροσώπηση
 
Η Χαρά Σπηλιωτοπούλου, ιατροδικαστής από την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει το απόγευμα την Αστυνομία στη δεύτερη νεκροτομή που θα γίνει στο ζεύγος και υπολογίζεται να αρχίσει στις 4 το απόγευμα μαζί με άλλους δύο ιατροδικαστές.

Πρόκειται για το Μάριο Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας των θυμάτων αλλά και της Ελένης Αντωνίου εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη νεκροτομή την περασμένη Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στην πρώτη νεκροτομή τα αποτελέσματα που εξήχθησαν ήταν συγκλονιστικά, αφού η Ιατροδικαστής εντόπισε περίπου 20-25 μαχαιριές στον άτυχο 60χρονο και άλλες 10 περίπου στην 59χρονη σύζυγο του.  
 
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, o θάνατος των θυμάτων προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρίξεις οργάνων. 
 
Eπι ποδός η Αστυνομία
 
Για τρία μερόνυχτα τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας αλλά και οι ανακριτές της υπόθεσης δουλεύουν ασταμάτητα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα συνδέσουν το δράστη ή τους δράστες και θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, με το φονικό όπλο να αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των αρχών.
 
Όσον αφορά την κατάθεση του 15χρονου,  η Αστυνομία είχε αναφέρει ότι θα λαμβανόταν χθες, ωστόσο αναβλήθηκε και είναι προγραμματισμένη για σήμερα.


Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει σχηματίσει εικόνα και έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια, ωστόσο η καθυστέρηση στις εξελίξεις φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να συνδέουν το δράστη ή τους δράστες με το έγκλημα.

Επίσης φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες μελέτησαν το στυγερό έγκλημα, κάτι που φαίνεται και μέσα από τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι αρχές για εξιχνίαση του.

Ως εκ τούτου, παρά τη συγκεκριμένη κατεύθυνση τρεις μέρες μετά ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων, ενώ έχει θέσει στο μικροσκόπιο της κάμερες και τεκμήρια που έχουν συλλεχθεί.

 

 

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου