Εν αναμονή της κατάθεσης του 15χρονου γιου για το διπλό φονικό

Την άκρη του νήματος αναζητούν οι Αστυνομικές αρχές για το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο με θύματα 60χρονο καθηγητή και 59χρονη υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας.

Από την πρώτη στιγμή μέλη της δύναμης πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στη σκηνή για να εντοπίσουν και το παραμικρό ψεγάδι στοιχείου που θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον ή τους δράστες του στυγερού εγκλήματος.
 
Στοιχεία κλειδιά

Την ίδια ώρα ξεψαχνίζονται κλειστά κυκλώματα της περιοχής τα οποία ενδεχομένως να καταδείξουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση κατά τις ώρες που ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι είδε τους δράστες οι οποίοι του μίλησαν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. 

Από τις έρευνες τον αρχών πάντως διαπιστώνεται ότι δεν υπήρχε παραβιάση οποιασδήποτε πόρτας ή παραθύρου της οικίας, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Η μαρτυρία του 15χρονου

Εξίσου σημαντική είναι η κατάθεση που αναμένεται ότι θα δώσει ο 15χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος με βάση τα όσα ισχυρίστηκε το πρωί στους ανακριτές μίλησε με τους δράστες οι οποίοι ήταν όπως είπε, κουκουλοφόροι και του είπαν να μην φοβάται γιατί δεν θα του έκαναν κακό.

Το όπλο του φόνου

Καθοριστικής σημασίας κρίνεται για την αστυνομία ο εντοπισμός του φονικού όπλου, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι μαχαίρι γι’ αυτό τα μέλη της αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί.

Ωστόσο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες το μαχαίρι δεν εντοπίστηκε ούτε στην οικία του ζεύγους, ούτε σε κάδους ούτε σε παρακείμενα χωράφια.

 
Μένος έδειξε η νεκροτομή

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, o θάνατος των θυμάτων προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρίξεις οργάνων
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER ο άνδρας φέρει 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα φέρει 10 τραύματα στο λαιμό και το θώρακα.
 

Την ίδια ώρα η είδηση του άγριου φονικού δεν έχει καθηλώσει μόνο  το Παγκύπριο αλλά και αρκετά ελλαδικά μέσα Ενημέρωσης, που προβαίνουν σε εκτενή κάλυψη του συμβάντος.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Πολλές αναφορές για κυβερνητική διαφθορά στην Κύπρο καταγράφηκαν σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος-Ενημερώνει αρχηγούς κομμάτων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας προχώρησαν στην κατάσχεση άνω των 2,8 τόνων κοκαΐνης (pics)
Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ιταλία για επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων εγκλείστων