To χρονικό του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο - Τραγική φιγούρα ο 15χρονος γιος

Άγριο φονικό διαπράχθηκε στο Στρόβολο γύρω στις δύο τα ξημερώματα με θύματα ζεύγος Ελληνοκυπρίων καθηγητών ηλικίας 60 και 59 ετών.
 
Το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε στην οικία του ζεύγους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύο πρόσωπα φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στην οικία τους.
Χωρίς δισταγμό και μπροστά στα έντρομα μάτια του 15χρονου γιού τους οι δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ το άτυχο ζεύγος, πιθανόν με μαχαίρι και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
 
Σοκαρισμένο το παιδί
 
Σε κατάσταση σοκ ο 15χρονος που είδε τους δράστες, εξήλθε της οικίας του και πανικόβλητος, μετέβη σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια. Ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο μέρος.
«Μην φοβάσαι..»
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία το παιδί φαίνεται να αντίκρισε τους δράστες ο οποίοι φαίνεται να του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό ενώ όπως φαίνεται του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα τον πειράξουν.Νέα στοιχεία δεν αποκλείουν να πρόκειται για προσωπικές διαφορές, χωρίς να αποκλείεται το οτιδήποτε.
Κτύπησαν σε περιοχή «αστακό»
 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες δεν δίστασαν να κτυπήσουν σε περιοχή η οποία έχει αρκετές κάμερες ασφαλείας, αφού το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά του Στροβόλου και συγκεκριμένα σε πάροδο της Περικλέους, παρά τα φώτα Κώστα Θεοδώρου.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ εντόπισαν τα δύο πρόσωπα σε λίμνη αίματος. Στη σκηνή κλήθηκε επίσης και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών για να διενεργήσει επιστημονικές εξετάσεις.
Στο σημείο εξάλλου έσπευσε και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου για να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή.
 
Ξεκληρίστηκε οικογένεια
 
Είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, αφού μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε και όχι μόνο αυτό αλλά το παιδί είδε τους ίδιους τους γονείς του νεκρούς στο σπίτι.
Εξάλλου πρόσωπα που τους γνώριζαν περιγράφουν τους γονείς του παιδιού ως φιλήσυχους και καλούς ανθρώπους και δεν είχαν προστριβές με οποιονδήποτε. Όσον αφορά το 15χρονο γιό τους όταν εντοπίστηκε στο σημείο από μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό όπου έδωσε την πρώτη του κατάθεση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονο ήταν μοναχοπαίδι και είχε υιοθετηθεί από το άτυχο ζεύγος.
 
 
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων