Έτσι απέτρεψε τη ληστεία σε Τράπεζα η αστυνομία

Σοβαρή εγκληματική ενέργεια φαίνεται να απέτρεψε, την τελευταία στιγμή, η Αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία αναζητεί τουλάχιστον δύο πρόσωπα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.20π.μ. σήμερα, μετά από σχετική πληροφορία, εντοπίστηκε κρυμμένη σε ανθώνα, κοντά σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεμεσό, μια βαριοπούλα. Η εγγύτητα, του σημείου όπου εντοπίστηκε η βαριοπούλα, με το υποκατάστημα της τράπεζας, ήγειρε υποψίες για επικείμενη απόπειρας ληστείας, κατά του υποκαταστήματος. Γι’ αυτό η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από την Αστυνομία.

Σχεδόν ταυτόχρονα με τον εντοπισμό της βαριοπούλας, λήφθηκε νέα πληροφορία, ότι στην ευρύτερη περιοχή θεάθηκε να κινείται ύποπτα μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα. Άμεσα μοτοσικλετιστές της Τροχαίας Λεμεσού, μετέβησαν στην περιοχή για εντοπισμό τους.

Γύρω στις 8.30π.μ. τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν την εν λόγω μοτοσικλέτα, σε περιοχή παρά τον Άγιο Τύχωνα. Μόλις ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη μοτοσικλέτα με σκοπό να την ανακόψουν. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο άγνωστοι, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 29χρονος και ακινητοποιήθηκε. Οι άγνωστοι εγκατέλειψαν τη σκηνή και τρέχοντας κατάφεραν να ξεφύγουν.

Πληροφορίες που λήφθηκαν από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένας από τους δύο άγνωστους, θεάθηκε στον αυτοκινητόδρομο, να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο και να εγκαταλείπει την περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας ΜΑZDA, παλαιού τύπου, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής UK838. Όπως διαπιστώθηκε, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι πιο πάνω πινακίδες εγγραφής, είχαν κλαπεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από άλλο αυτοκίνητο, στη Λευκωσία.

Επίσης από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι δύο άγνωστοι, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία από τον ιδιοκτήτη της, στις 20 Μαρτίου 2018, σε Αστυνομικό Σταθμό της Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κούρσα για δύο άλογα στην Πάφο-Υπέβαλαν υποψηφιότητες Φαίδωνας και Εύρος Λοϊζίδης
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο