Σαρωτικές και πολύωρες έρευνες στο ράντζο που δολοφονήθηκε ο Γ. Καλοψιδιώτης

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο ράντζο που δολοφονήθηκε ο Γιάννης Καλοψιδιώτης στην Αγία Νάπα μετά από έφοδο και εντοπισμό όπλων, αριθμό στρατιωτικών και κυνηγετικών φυσιγγίων, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.
 
 
Μετά από πληροφορία, η αστυνομία αφού εξασφάλισε ένταλμα έρευνας, πραγματοποίησε έφοδο στο ράντζο στο οποίο πλέον διαμένει 38χρονος, γνωστός στις αρχές, με την 32χρονη σύντροφο του.
 
Οι έρευνες άρχισαν γύρω στις 7 χθες βράδυ ενώ λόγω του σκότους διακόπηκαν και συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας. Ωστόσο, οι ανακριτές ψάχνουν από «γωνιάς» τόσο εντός όσο και περιμετρικά του ράντζου.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα τα όπλα στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζονται με οποιαδήποτε δολοφονία που έχει διαπραχθεί ενώ στο ερώτημα εάν απετράπη νέα εγκληματική ενέργεια, οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.   
 
Οι έρευνες των ανακριτών στην εν λόγω οικία αναμένεται να κρατήσουν μέχρι το βράδυ ενώ ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Η 32χρονη σύντροφος του, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.
 
Μέχρι στιγμής, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, ένας ανιχνευτής μετάλλων, 119 ξόβεργα, 1649 σφραγισμένες συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού ναργιλέ που φαίνεται ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα, τρεις θήκες πιστολιού, δύο ηλεκτρονικές συσκευές παραγωγής μιμητικών ήχων άγριων πτηνών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη από άσπρη σκόνη.

Δειτε Επισης

Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών
Το σκεπτικό πίσω από τις εισηγήσεις Βαφεάδη για τις κάμερες-Το βελάκι και το άκυρο για χρονοδιακόπτες
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση