Βαριές κουβέντες Θεμιστοκλέους σε Κληρίδη – «Εμένα δεν με λένε Ελενίτσα Λοϊζίδου»

Βαριές κουβέντες από τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Θεμιστοκλέους σε βάρος του Γενικού Εισαγγελέα, τον οποίο κατηγορεί ότι διέγραψε εξώδικα στον δικηγόρο Πόλυ Πολυβίου ενώ αυτός έτυχε διαφορετικής μεταχείρισης.

 

 

«Με βάση τα στοιχεία που έχω στη διάθεση μου, μέρος των οποίων δίνω σήμερα και στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι ο κ. Κληρίδης επέδειξε ιδιαίτερα ευνοϊκή και εξόχως προκλητικά προνομιακή μεταχείριση στον γνωστό δικηγόρο Πόλυ Πολυβίου και στη σύζυγο του Γεωργία, καταστρατηγώντας ουσιαστικά κάθε έννοια αμεροληψίας, αντικειμενικότητας και ισονομίας» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Απαντώντας στις καταγγελίες ο Γενικός Εισαγγελέας, ανέφερε ότι τα σχετικά έγγραφα είναι γνήσια και δεν είναι χαλκευμένα, τονίζοντας ότι είναι προϊόν υποκλοπής.
«Λυπούμαι που θα απογοητεύσω τόσο τον πρώην βουλευτή, του οποίου ήρθη η ασυλία για να δικαστεί για τις γνωστές παραβάσεις του Νόμου με την ανοίκεια συμπεριφορά έναντι των οργάνων της τάξης, όσο και τη συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία πίστεψε ίσως ότι ανακάλυψε και σήμερα κάτι βάσιμο εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα» ανέφερε μεταξύ άλλο ο κ. Κληρίδης ο οποίος επεξήγησε τους λόγους που διαγράφηκαν εξώδικα από την Γρίβα Διγενή, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις.

 

 

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Αντρέας Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι «το ανέκδοτο περί υποκλοπής των εγγράφων, καλό θα ήταν για τον Γενικός Εισαγγελέα να μην το επαναλαμβάνει. Είναι ανέκδοτο που φτάνει τα όρια της ανοησίας». Επίσης αναφερόμενος στο θέμα της υποκλοπής, μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής είπε «πως μπορεί να μιλά για υποκλοπή; Τι είμαι εγώ; Η KGB η CIA και υποκλέπτω έγγραφα; ‘Εξάλλου εμένα με λένε Αντρέα Θεμιστοκλέους και όχι Ελενίτσα Λοϊζίδου».

Συνεχίζοντας την αντεπίθεση ο κ. Θεμιστοκλέους, χαρακτήρισε τον Γενικό Εισαγγελέα «ανεπαρκή, ακατάλληλο και ανίκανο» ενώ ανέφερε ότι τον κ. Πολυβίου τον απάλλαξε από τις κατηγορίες ενώ για τον ίδιο ζήτησε την άρση ασυλίας του.

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα