Στην επαγγελματική δραστηριότητα των δημοσιογράφων στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το εμπρησμό

Στην κατεύθυνση της επαγγελματικής δραστηριότητας του ζεύγους των δημοσιογράφων κινείται η Αστυνομία Πάφου για την διαλεύκανση της υπόθεσης του εμπρησμού του οχήματος  τους  χθες στις 03:30 τα ξημερώματα στην Επαρχία Πάφου .

Η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις και πληροφορίες ενώ από τα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου πέρασαν μέχρι στιγμής 10 πρόσωπα , σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως στο  όχημα του ζεύγους εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες περιέλουσαν το όχημα με υγρά καύσιμα και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κατά πόσο κάποια ανάρτηση στην ιστοσελίδα που διατηρεί το ζεύγος των δημοσιογράφων και η προβολή κάποιων υποθέσεων  να ενόχλησε τους δράστες. Από τη σκηνή,- όπως είπε-  εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν  για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ζεύγος των δημοσιογράφων με καταθέσεις τους στρέφουν τις έρευνες της Αστυνομίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που απασχόλησαν τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα .
 
Το όχημα του ζεύγους αξίας 7 περίπου χιλιάδων ευρώ  που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό γκαράζ κάτω από την κατοικία τους υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον εσωτερικό χώρο καθώς και στην οροφή του οχήματος.

Η φωτιά κατασβέστηκε από το σύζυγο της ιδιοκτήτριας του οχήματος, με λάστιχο ποτίσματος, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα και ανήκει σε αλλοδαπό, καθώς και σε κάποια πλαστικά αντικείμενα.

Δειτε Επισης

«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου