Έκλεψε 260 χιλιάδες από την εταιρία της για τα μάτια του εραστή της

Πολύ ακριβά φαίνεται να πλήρωσε το πάθος της για τον εραστή της, 47χρονη που εργαζόταν σε εταιρία πετρελαιοειδών, αφού για τα μάτια του, όπως παραδέχτηκε στο δικαστήριο, έκλεψε πέραν των 260 χιλιάδων ευρώ από την εταιρία της.  Σήμερα, αυτή φυλακισμένη και χωρισμένη  και ο εραστής ελεύθερος και ωραίος.

Την υπόθεση που εκδικάστηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης», η οποία όπως αναφέρει η 47χρονη  παρουσίασε τον εαυτό της ως  θύμα του προσώπου με το οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Όπως αναφέρεται για να ικανοποιήσει τα γούστα του εραστή έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο κλοπής χρημάτων από την εργασία της.

Οι συνέπειες των πράξεων της την στέλλουν με απόφαση  του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας δύο χρόνια φυλακή, με τον εραστή ωστόσο να παραμένει ελεύθερος καθώς  δεν βρέθηκαν ίχνη που να τον συνδέουν με την παράνομη δράση της 47χρονης.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έλαβε υπόψη ως ελαφρυντικούς παράγοντες την άμεση παραδοχή της 47χρονης τόσο στην αστυνομία, όσο και στο δικαστήριο, το καθαρό ποινικό της μητρώο, καθώς και την πρόθεση της να διαθέσει ακίνητη περιουσία που καλύπτει ολόκληρο το πόσο της κλοπής.

Παράλληλα έχει ήδη επιστρέψει στην εταιρία ποσό 32 χιλιάδων ευρώ που αφορούσε τα δικαιώματα της στο ταμείο προνοίας, στο ταμείο συντάξεων και στο ταμείο αδειών.

Μάλιστα όπως  αναφέρθηκε ο  σύζυγος της, όταν αποκαλύφθηκε η  σχέση και η δράση της, την έδιωξε από το σπίτι και επιπρόσθετα έτυχε απόρριψης και από την ίδια την οικογένεια της.

Κατά την αγόρευση, ο συνήγορος της 47χρονης, που είναι μητέρα δύο παιδιών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, υποστήριξε ότι η ίδια οικειοποιήθηκε μόνο 20 χιλιάδες ευρώ  και πως τα υπόλοιπα 247 χιλιάδες ευρώ τα πήρε ο εραστής.

Τα αδικήματα ξεκίνησαν το 2011 και συνεχίστηκαν μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 οπόταν και αποκαλύφθηκε η δράση της 47χρονης.

Δειτε Επισης

Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού-Στις 8 Μαΐου η συνάντηση Προέδρου με Ολγκίν
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου