Μεταφέρεται στην χώρα της η σορός της 46χρονης - Τάιζαν με αίμα ζώων τα ροτβάιλερ

Τέλος στο θρίλερ της 46χρονης που κατασπαράχθηκε από σκυλιά ροτβάιλερ στην Πάφο.
 
Μετά και την 5η νεκροτομή η επί της σορού της η οποία επιβεβαίωσε ότι τα τραύματα της 46χρονης προήλθαν από δάγκωμα σκύλου, η σορός της άτυχης μητέρας δυο παιδιών, μεταφέρεται στην Βουλγαρία για να ταφεί.
 
Η αστυνομία αναμένεται να εξασφαλίσει σχετικό διάταγμα ενώ άρχισαν οι διαδικασίες για την μεταφορά της.
 
Για την υπόθεση υπενθυμίζεται ότι παραπέμφθηκε σε δίκη ο 27χρονος ιδιοκτήτης  των σκύλων ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων ούτως ώστε να αποφασιστεί κατά πόσο στοιχειοθετούνται αδικήματα συνέργειας εναντίον και του πατέρα του για να οδηγεί και αυτός ενώπιον δικαστηρίου.
 
Εν τω μεταξύ ενώπιον της αστυνομίας έφθασαν πληροφορίες ότι οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ τα εκπαίδευαν για να αναπτύξουν επιθετική συμπεριφορά.  Επίσης πρόσωπα ανέφεραν στην αστυνομία ότι τα τάιζαν και με αίμα ζώων. Μία τακτική που ακολουθούν όσοι ασχολούνται με το παράνομο κυνήγι.
 
Υπενθυμίζεται οι ύποπτοι φαίνεται μετά τον τραγικό συμβάν, πυροβόλησαν και έθαψαν τους δυο σκύλους.
 

Δειτε Επισης

Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Στεγάστηκαν 160 άτομα που έμειναν χωρίς στέγη-«Έκκληση στον κόσμο να συμβάλει οικονομικά στο λογαριασμό του Γ. Λογιστηρίου»
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά