Παρασκευή 19 Οκτ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρπόλησαν τα οχήματα δυο δεσμοφυλάκων – Δεν αποκλείεται να ήταν μήνυμα προς την Διευθύντρια

  13/03/2018 10:38
Πυρπόλησαν τα οχήματα δυο δεσμοφυλάκων – Δεν αποκλείεται να ήταν μήνυμα προς την Διευθύντρια

Πυρπόλησαν τα οχήματα δυο δεσμοφυλάκων – Δεν αποκλείεται να ήταν μήνυμα προς την Διευθύντρια

  13/03/2018 10:38
Για άλλη μια φορά έδρασαν και πάλι ανενόχλητοι οι εμπρηστές οι οποίοι κατόπιν οδηγιών πυρπόλησαν τα οχήματα δυο δεσμοφυλάκων, θέλοντας να τους στείλουν κάποιο μήνυμα.  
 
Οι εμπρηστές έδρασαν στις 06.09 το πρωί. Δυο οχήματα μάρκας Suzuki και Mazda που ήταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στο Στρόβολο, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της πυροσβεστικές υπηρεσίας όπου κατέσβησαν την φωτιά ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δυο οχήματα άνηκαν σε δυο δεσμοφύλακες (άντρα και γυναίκα) που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» και τα καθήκοντα τους συνδέονται με τα μέτρα ασφάλειας και τις έρευνες στις φυλακές ενώ η γυναίκα δεσμοφύλακας είναι στενή συνεργάτιδα της Διευθύντριας των Κεντρικών φυλακών αφού εργάζεται στο γραφείο της.
 
Θεωρείται δεδομένο, ότι ο εμπρησμός σχετίζεται με τα καθήκοντα τους στις Κεντρικές φυλακές αφού κάποιοι ενδεχομένως να επηρεάστηκαν από την αμερόληπτη εργασία τους. Ωστόσο δεν αποκλείεται ο εμπρησμός να ήταν και «μήνυμα» προς την Διευθύντρια των φυλακών.
 
Οι υποψίες πάντως στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και συγκεκριμένα η εμπρηστική επίθεση φαίνεται να ήταν επακόλουθο των ερευνών για την πάταξη της διαφθοράς…
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δεσμοφύλακες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους βρίσκονται στο στόχαστρο των εμπρηστών, με την πολιτεία όμως όχι μόνο να αδυνατεί να τους προστατεύσει, αλλά να μην τους αποζημιώνει.
 
Επίσης, οι εμπρηστές φαίνεται να δρουν ανεξέλεγκτοι, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανένα, αφού με βάση και τα στατιστικά στοιχεία που υπάρχουν, οι αρχές δεν μπορούν να εξιχνιάσουν τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες λόγω έλλειψης μαρτυρικού υλικού, παρά το γεγονός ότι δράστες είναι «γνωστοί-άγνωστοι».
 
Ως εκ τούτου, η μόδα της βόμβας για τον εκφοβισμό οπουδήποτε προσώπου καλά κρατεί αφού είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας