Ταυτοποιήθηκε το αίμα στα ροτβάιλερ - Είχαν δαγκώσει και 12χρονο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα εκ νέου ο 54χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη των σκυλιών Rottweiler που έχει συλληφθεί για τη υπόθεση της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στην τοποθεσία “Γερμανίνα”  στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου στις 12:30 της 22ης Φεβρουαρίου του 2018.
 
Πέραν των πέντε ωρών διήρκησε η σημερινή διαδικασία ανανέωσης του διατάγματος κράτησης του 54χρονου πατέρα του ιδιοκτήτη των σκυλιών. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για άλλες δύο ημέρες, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ανακοινώνοντας την απόφαση, ο δικαστής Γεώργιος Βλάμης απέρριψε τοποθέτηση του συνήγορου υπεράσπισης του υπόπτου για μαρτυρία που κατασκευάστηκε από τις ανακριτικές αρχές.
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, έχουν βγει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων τα οποία «έδειξαν» ότι το αίμα που εντοπίστηκε στο κλουβί των σκύλων ανήκει στην 46χρονη. Γεγονός που «καίει» πατέρα και γιο οι οποίοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει εκτεταμένες έρευνες στην γεωργική περιοχή για τον εντοπισμό των σκύλων που φέρεται να έχουν ταφεί μετά την θανάτωση τους αλλά και ενός τέταρτου κυνηγετικού όπλου που είναι εγγεγραμμένο στον 54χρονο.
 
Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, ηλικίας 27 και 54 ετών καθώς και από πρόσωπα που εργάζονται ή σχετίζονται με την διάπραξη του αδικήματος σε σχέση με τη μαρτυρία ότι ο 27χρονος ήταν ιδιοκτήτης ακόμη δυο  σκύλων που επιτέθηκαν στη θανούσα και ότι φέρεται να θανατώθηκαν από τους υπόπτους μετά την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.
 
Σημειώνεται, ότι, όπως ειπώθηκε στο Δικαστήριο, η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία οι εν λόγω σκύλοι, πριν από ένα χρόνο εντοπίστηκαν σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις κοντά στο μηχανουργείο του 54χρονου, χωρίς καμία επιτήρηση και μάλιστα ο ένας εκ των δύο δάγκωσε ένα 12χρονο παιδί το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο με 7 συρραφές.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην Κύπρο αναμένεται τις επόμενες μέρες η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου για την διενέργεια και 5ης ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της 46χρονης που φρουρείται στο Νοσοκομείο Πάφου.

 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος σε παραλία της Πάφου
Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της
Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια