Παιδάκι κακοποιείτο σεξουαλικά για 12 χρόνια - Έκοβε τα χέρια της για να πεθάνει

Δεν έχουν τέλος δυστυχώς οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης που τέθηκε χτες ενώπιον δικαστηρίου. Πρωταγωνιστές ένα κορίτσι το οποίο, όπως καταγγέλλει,  για 12 ολόκληρα χρόνια κακοποιείτο σεξουαλικά από νεαρό πρόσωπο με το οποίο οι οικογένειές τους συνδέονταν φιλικά. 

Το μαρτύριο του κοριτσιού άρχισε το 2004, όταν η ίδια ήταν μόλις 3 ετών και ο θύτης 10 χρόνια μεγαλύτερος. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το κορίτσι, ο δράστης την κακοποιούσε σεξουαλικά αγγίζοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της ενώ την εξανάγκαζε να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του κοριτσιού, στην πορεία οι άσεμνες επιθέσεις μετατράπηκαν σε συστηματικούς βιασμούς, με την ίδια, μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτό που ζούσε, να προσπαθεί να κόψει με λεπίδα τα χέρια της για να πεθάνει, νιώθοντας τύψεις.

Το μαρτύριο της κράτησε μέχρι  το 2016 όπου η ίδια βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί τον εφιάλτη που ζούσε με φιλικό της πρόσωπο το οποίο την παρότρυνε να καταγγείλει αμέσως την υπόθεση στην αστυνομία.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία, προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου πλέον φερόμενου δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα 6ήμερης κράτησής του.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, βιασμός, διαφθορά ανήλικης κάτω των 13 ετών και άσεμνη επίθεση.

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»