«Όχι» σε διάταγμα για τη χήρα Καλοψιδιώτη με φόντο το καφενείο στην Αγία Νάπα

Στην Αγωγή 294/2017 του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου ο Δήμος Αγίας Νάπας με μονομερή αίτηση του ημερομηνίας 26/5/2017 αιτήθηκε από το Σεβαστό Δικαστήριο το ακόλουθο Διάταγμα εναντίον της Κούλλας Θεοφάνους, Ιωάννη Θεοφάνους και ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ & ΥΙΟΣ ΛΙΜΙΤΕΔ :
 
Α. Προσωρινό διάταγμα απαγορεύον στους Καθ’ ων η Αίτηση ή/και τους αντιπροσώπους ή/και υπαλλήλους ή/και αξιωματούχους ή/και οποιαδήποτε πρόσωπα ενεργούν κατόπιν εντολών ή/και σύμβασης με του Καθ’ ων η Αίτηση ,να επεμβαίνουν στο υποστατικό γνωστό με την ονομασία «Καφενείο» (Το «Υποστατικό») , το οποίο βρίσκεται στο ακίνητο με αριθμό εγγραφής 2/279, Φ/Σχ. /1-2910-3735, Τμήμα 12, Τεμάχιο 158, το οποίο βρίσκεται εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Αγίας Νάπας στην επαρχία Αμμοχώστου (το Ακίνητο) ή/και να εισέρχονται ή/και κατέχουν ή/και να εκμεταλλεύονται ή/και να καρπούνται ή/και χρησιμοποιούν με οποιοδήποτε τρόπο το Υποστατικό ή/και Ακίνητο.
 
Στις 4/9/2017 οι Δικηγόροι των Καθ’ ων η Αίτηση Κούλλα Θεοφάνους, Ιωάννη Θεοφάνους και ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ & ΥΙΟΣ ΛΙΜΙΤΕΔ Κωστάκης Μουτσουρής & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. καταχώρησαν ένσταση στην έκδοση του πιο πάνω διατάγματος.
 
Χθες 22/2/2018 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με απόφαση του απέρριψε την αίτηση του Δήμου Αγίας Νάπας και δεν εξέδωσε το αιτούμενο Διάταγμα.
 
Η Κούλα Θεοφάνους στις 17/12/2017 κατήγγειλε στο ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟ τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας ότι με κατάχρηση εξουσίας και με σκοπό την εξαπάτηση της ως θέσμιας ενοικιάστριας του ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ χρησιμοποιώντας κατασκευασμένο έγγραφο, που με κατάχρηση εξουσίας ετοίμασε και υπέγραψε χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς έγκριση από τον αρμόδιο Υπουργό, χωρίς υπογραφές από δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , προσπάθησε με διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου , αριθμός Αγωγής 294/17 , να εξασφαλίσει διάταγμα με το οποίο να διατάσσεται να παραδώσει το υποστατικό της ΚΑΦΕΝΕΙΟ , στο οποίο μέχρι σήμερα επένδυσε πέραν των €500.000 σε ανακαινίσεις , εξοπλισμό και επίπλωση του.
 
Ο Γιάννης Καρούσος χρησιμοποίησε στο Δικαστήριο το κατασκευασμένο έγγραφο με την παραποιημένη ημερομηνία του 16/12/2014 για να την καταδολιεύσει. Η πιο πάνω καταγγελία διερευνάται από το ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα όσα καταγγέλλει η μητέρα του Καλοψιδιώτη εναντίον του Δημάρχου Αγίας Νάπας

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ