Η μια τραγωδία μετά την άλλη… Δώδεκα μέρες, δώδεκα νεκροί

Η μια τραγωδία διαδέχεται την άλλη, με τον μήνα Φεβρουάριο να αποδεικνύεται «μαύρος».

Δυστυχώς δώδεκα άνθρωποι μέσα σε δώδεκα μέρες έχασαν την ζωή τους. Κάποιοι βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, άλλοι σκοτώθηκαν στο μεροκάματο και άλλα δύο νεαρά παιδιά έφυγαν μετά από μάχη με ασθένειες.

11 Φεβρουάριου… Δύο νεαροί χάνουν την ζωή τους σε τροχαίο στην οδό Ομονοίας στη Λεμεσό. Ο Μαρίνος και Νικόλας, φίλοι από παιδιά, κάνουν την τελευταία τους βόλτα με την μοτοσυκλέτα. Οι φίλοι τους τους περίμεναν ωστόσο ο θάνατος τους έστησε καρτέρι. Η μοτοσυκλέτα τους προσέκρουσε βίαια σε όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.
 

14 Φεβρουαρίου… Τραγική κατάληξη είχε 39χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από πτώση του σε κοίτη ποταμού. Ο 39 χρόνος μια βδομάδα πριν είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση από γυναίκα στην αυλή της οικίας του. Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.

16 Φεβρουαρίου… Την μάχη για να κρατηθεί στην ζωή έχασε ο γνωστός, ποδηλάτης Νεκτάριος Πεττεμερίδη.Ο 30χρονος αθλητής έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τις 4 Φεβρουαρίου μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο Δάλι ενώ πορευόταν μαζί με άλλους ποδηλάτες. Οχημα παρέσυρε τρεις ποδηλάτες. Ο Νεκτάριος δεν στάθηκε τυχερός.
 

17 Φεβρουαρίου…  Κοριτσάκι 2χρονών άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση από το νοσοκομείο Λεμεσού. Η νενομισμένη νεκροτομή έδειξε πως αιτία θανάτου του ήταν η προσβολή από τον ιό Parainfluenza type 4.

17 Φεβρουαρίου… 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Καιμακλί από οικεία του πρόσωπα. Η σορός  του άτυχου 57χρονου βρέθηκε σε προχωρημένο στάδιο σήψης, Όπως διαπιστώθηκε υπέστει ανακοπή καρδίας.

20 Φεβρουαρίου… Ο 37χρονος Γιάγκος αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, στην οικία τους στη Λεμεσό. Ο άτυχος 37χρονος επιχειρηματίας Γιάγκος Λεωνίδου, ενώ βρισκόταν στην οικία του ένιωσε πόνους στο στήθος και το ανέφερε στη σύζυγο του, η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο στη σκηνή, Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργλα αφου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακαποή καρδίας.
 

21 Φεβρουαρίου… Η 11χρονη Άντρη Μιχαήλ από την Ορμήδεια έχασε την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ισραήλ όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Μακάρειο Νοσοκομείο. Η άτυχη Άντρη αντιμετώπιζε καρδιακή ανεπάρκεια και έδινε τη δική της μάχη. Η είδηση του θανάτου της  βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές της.
 

21Φεβρουαρίου…  Ο 15χρονος Κωνσταντίνος Αναστάση από τα Κονιά της Πάφου αγωνίστηκε με πίστη και τόλμη για να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ένας πραγματικός μαχητής έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

22 Φεβρουαρίου… «Έσβησε» το τριών μηνών βρέφος που ανένηψε λίγες μέρες πριν και λίγο μεταφερθεί στο νεκροτομείο. Το τριών μηνών βρέφος αν και είχε δώσει πίστη στους γονείς του πως θα ζούσε, τέσσερις μέρες μετά επεβίωσε στο Μάκαρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

22 Φεβρουαρίου… Ο Γεωργιανός POPOV LIOUMPOMIR, σκοτώνεται στο μεροκάματο. Ο άτυχος 31χρονος ενώ ασχολείτο με χωματουργικές εργασίες στην περιοχή του γηπέδου γκολφ της Τσάδας της Πάφου, κατέπεσε σε λάκκο και καταπλακώθηκε από χώμα. Ο  31χρονος άφησε πίσω του τα τρία παιδιά.

22 Φεβρουαρίου…  Σε λίμνη αίματος εντοπίζεται από πολίτη μέσα σε ένα χωράφι στη Γεροσκήπου να σπαράζει από τους πόνους 46χρονη από την Βουλγαρία. Η άτυχη  Petrouna Milhova Milcolova αφήνει την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Πάφου υποκύπτοντας στα τραύματα της. Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιατροδικαστής που εξέτασε την 46χρονη  δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της . Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η  νεκροτομή επί της σορού.

 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)