Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος εργάτης που σκοτώθηκε στο μεροκάματο στην Πάφο

Νέα τραγωδία στην Πάφο έπειτα από εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 31χρονος POPOV LIOUMPOMIR από την Γεωργία ο οποίος σκοτώθηκε στο μεροκάματο.
 
Ο άτυχος 31χρονος ενώ ασχολείτο με χωματουργικές εργασίες στην περιοχή του γηπέδου γκολφ της Τσάδας, κατέπεσε σε λάκκο και καταπλακώθηκε από χώμα.
 
Για τον απεγκλωβισμό του, μετέβη επιτόπου όχημα διάσωσης από τον πυροσβεστικό σταθμού Πάφου μετά από κλήση που δέχτηκε  για εργατικό ατύχημα.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο εργάτης ασχολείτο με χωματουργικές εργασίες όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε σε λάκκο 8 μέτρων και καταπλακώθηκε από χώμα.
 
Ο 31χρονος καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.
 
Τα αίτια της πρόκλησης του εργατικού διερευνούν Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και Αστυνομία Πάφου
 
Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου εργατικού στο γκολφ της Τσάδας λίγο πριν τη μία το μεσημέρι  που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο  θάνατο 38χρονου εργάτη, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες της Αστυνομίας.

Τη σκηνή επιθεώρησε λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσονούρης Λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου ανέφερε πως σήμερα γύρω στη μία το μεσημέρι έγινε ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα όταν εργάτης ο οποίος ασχολείτο με συγκεκριμένες εργασίες βρισκόταν σε εκσκαφή η οποία είχε δημιουργηθεί για τοποθέτηση αγωγού ομβρίων υδάτων , όταν υποχώρησε μεγάλος όγκων βράχου από την εκσκαφή με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Οι συνθήκες, είπε ο κ. Κατσονούρης του εργατικού θανατηφόρου ατυχήματος  είναι υπό διερεύνηση, έχει καταγραφεί η σκηνή του ατυχήματος και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται. 

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος εργάτης τοποθετούσε υψόμετρα για τοποθέτηση του αγωγού που θα γινόταν στον πυθμένα της εκσκαφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος που κατάγεται από την Γεωργία  είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και διέμενε με την οικογένεια του στην Κάτω Πάφο.
 
Στη σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του με την συμβολή καδενοφόρου οχήματος ιδιωτικής εταιρείας  αλλά και ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Δήμαρχος στη Γαλλία απαγορεύει την κυκλοφορία ασυνόδευτων ανήλικων κάτω των 13 ετών
BINTEO: Άλλο ένα περιστατικό για τη Boeing-Αεροσκάφος έχασε τον τροχό του κατά την απογείωση
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν ξανά τη βόρεια Γάζα-Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι Παλαιστίνιοι
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Ο στρατός του Ισραήλ απορρίπτει τους ισχυρισμούς για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο