Αποκοπές δρόμων και διευθετήσεις λόγω οδικών έργων

Με την συνήθη, πρωινή αυξημένη τροχαία κίνηση, στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων αναμένεται να ξεκινήσει και η σημερινή μέρα. Σύμφωνα με τις αναφορές που λαμβάνουμε, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα. Σε ορισμένες περιοχές, πιθανόν να δημιουργούνται κάποια προβλήματα, λόγω οδικών έργων που εκτελούνται.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ., εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη γέφυρα Πισσουρίου, σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου.  Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 8.30π.μ. και 3μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας με αυτοκινούμενη σκούπα στη μια κατεύθυνση κάθε φορά. Λόγω των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός). Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και διευθετήσεις για την τροχαία κίνηση, καθαρισμό του εργοταξίου και γενική εκσκαφή.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες στη λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς. Οι οδηγοί προτρέπονται για αποφυγή ταλαιπωρίας να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές όπως:

Α.    Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. 

Β.    Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. 

Γ.    Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»