Παρενοχλούσε τη θετή του κόρη μπροστά στην αδελφής της – Ποινή 7 ετών στον «πατριό»

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, με σύνθεση, Ε. Εφραίμ, Πρόεδρο και Ν. Γερολέμου και Σ. Χριστοδουλίδου-Μέσσιου, Ανώτερους Επαρχιακούς Δικαστές, σήμερα 14.2.18, επέβαλε ποινή σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και άσεμνης επίθεσης ανήλικης.
 
Με την τελική του απόφαση ημ. 29.1.18 το Κακουργιοδικείο έκρινε τον Κατηγορούμενο ένοχο σε συνολικά 22 κατηγορίες, 11 για σεξουαλική κακοποίηση και αντίστοιχες 11 για άσεμνη επίθεση της ανήλικης θετής του θυγατέρας, ηλικίας τότε 12-13 ετών.
 
Συγκεκριμένα σε δέκα ξεχωριστές περιπτώσεις ο Κατηγορούμενος έβαζε την ανήλικη στο κρεβάτι του με γυρισμένη την πλάτη της προς αυτόν, την αγκάλιαζε και έτριβε το πέος του πάνω της, ήτοι στο σώμα της, πάνω από τα ρούχα μέχρι την εκσπερμάτωση του.
Σε μια άλλη περίπτωση της σήκωσε τη μπλούζα και τον στηθόδεσμο και τη φίλησε στο στήθος.
 
Το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον Κατηγορούμενο συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 7 ετών στις κατηγορίες για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ενώ δεν επέβαλε ποινή στις κατηγορίες για το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης, εφόσον τα γεγονότα των δύο ομάδων κατηγοριών είναι ουσιαστικά τα ίδια.
 
Για σκοπούς επιβολής ποινής λήφθηκαν υπόψιν η ιδιότητα και σχέση του Κατηγορουμένου με την ανήλικη, εφόσον επρόκειτο για τον πατριό της ο οποίος υπείχε θέση «πατέρα» στο σπίτι, η φύση της συμπεριφοράς του έναντι της, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις λάμβανε χώρα και στην παρουσία της αδελφής της ανήλικης, η επαναλαμβανομένη και σε διάρκεια χρόνου αξιόποινη συμπεριφορά του Κατηγορουμένου και ο ψυχικός επηρεασμός της παραπονούμενης και της αδελφής της λόγω αυτής της συμπεριφοράς του Κατηγορουμένου, ως παράγοντες οι οποίοι προσδίδουν ιδιαίτερη σοβαρότητα στην υπόθεση.
 
Το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψιν το λευκό ποινικό μητρώο του Κατηγορουμένου και επεσήμανε πως δεν τίθεται ζήτημα μεταμέλειας, ενώ, λόγω της έξαρσης τέτοιων αδικημάτων και του έντονου στοιχείου της αποτροπής, απέδωσε περιορισμένη βαρύτητα στις προσωπικές του συνθήκες.
 

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ