Σάββατο 15 Δεκ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Ακόμη μια σύλληψη στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

  13/02/2018 17:51
Ακόμη μια σύλληψη στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

Ακόμη μια σύλληψη στη Λεμεσό για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

  13/02/2018 17:51
 
Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, την τέταρτη συνολικά, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας, παράνομης κατοχής/ μεταφοράς κυνηγετικού πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής περιουσίας. Προηγήθηκε η σύλληψη τριών άλλων προσώπων, ηλικίας 45, 34, και 32 χρόνων.
 
Οι τρεις τους συνελήφθησαν χθες ξημερώματα στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης των τριών υπόπτων για περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον και τέταρτου υπόπτου, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 2.00μ.μ., σήμερα, στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Συγκεκριμένα, χθες, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο Παγκύπριας επιχείρησης εντοπισμού προσώπων που απασχολούν την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ανέκοψαν γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με ράβδους αλουμινίου οι οποίες είχαν κλαπεί προηγουμένως από εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα. Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, ηλικίας 34 και 45 χρόνων, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράχθηκαν, ενώ στην κατοχή ενός από αυτούς εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
 
Γύρω στις 6 το πρωί, μέλη του ΤΑΕ, μετέβησαν σε εγκαταλειμμένη οικία στην επαρχία Λεμεσού, όπου θα διενεργούσαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος. Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία, θεάθηκε πρόσωπο ηλικίας 32 χρόνων να εξέρχεται της οικίας. Σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου εντοπίστηκε περιουσία η οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, αφού περιλαμβάνει διάφορα ασημικά σκεύη, μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο με σβησμένους αριθμούς εγγραφής.    
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας