Σάββατο 15 Δεκ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Επέστρεψε στη σκηνή του φόνου, πήρε το όχημα των δραστών και έφυγε ανενόχλητη

  13/02/2018 11:07
Επέστρεψε στη σκηνή του φόνου, πήρε το όχημα των δραστών και έφυγε ανενόχλητη

Επέστρεψε στη σκηνή του φόνου, πήρε το όχημα των δραστών και έφυγε ανενόχλητη

  13/02/2018 11:07
Σε γυναίκα αράχνη εξελίσσεται η 32χρονη Λετονή που συνελήφθη χθες το απόγευμα και η οποία φέρεται να εμπλέκεται, εκτός από την υπόθεση δολοφονίας του Λεωνίδη και σε υπόθεση απειλών κατά Ρώσου επιχειρηματία στη Λεμεσό.
 
Η 32χρονη οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσό το οποίο διέταξε την κράτηση της για 8 ημέρες ενώ ανακρινόμενη αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, δίνοντας κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Όσο αφορά την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Λεωνίδη, η 32χρονη φέρεται να είναι το πρόσωπο που εξαφάνισε το όχημα από τη σκηνή του εγκλήματος και με το οποίο μεταφέρθηκαν οι τρεις εκτελεστές στην ταβέρνα.
 
Η 32χρονο φέρεται να λειτούργει κατόπιν των δύο που τελούν ήδη υπό κράτηση και οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν, μετέβησαν στο σημείο για να παραδώσουν το όχημα στους εκτελεστές χωρίς να γνωρίζουν ότι θα διέπρατταν φόνο. Όπως ανέφεραν στην κατάθεση τους, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος αφού τράπηκαν σε φυγή καθώς φοβήθηκαν, έδωσαν οδηγίες στην 32χρονη για να το παραλάβει και να το μεταφέρει έξω από το γραφείο ενοικιάσεως που διατηρεί ο ένας εκ των δύο.
 
Το όχημα εντοπίστηκε από τους ανακριτές και παραλήφθηκε για εξετάσεις.  
 

 
Το ροζ βίντεο και οι εκβιασμοί
 
Η 32χρονη φέρεται να εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση που αφορά εκβιασμούς και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή.
 
Η υπόθεση αφορά εκβιασμούς κατά Ρώσου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Πριν από περίπου 10 μέρες ο επιχειρηματίας προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία αναφέροντας ότι μετέβη σε συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου έκανε σεξ επί χρήμασι με γυναίκα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του, άγνωστοι βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές του στιγμές με την γυναίκα, εν αγνοία του και στη συνέχεια τον απειλούσαν ζητώντας χρήματα αλλιώς θα διέδιδαν το βίντεο. Το ποσό που ζητούσαν οι εκβιαστές έφτανε τις 200 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στην υπόθεση στην αστυνομία η οποία εντόπισε πως η 32χρονη είναι το πρόσωπο που τους ενοικίασε το διαμέρισμα.
 
Εμπλοκή στην ίδια υπόθεση φέρεται να έχει και ο 28χρονος ομογενής από τη Γεωργία που καταζητείται και για την υπόθεση της δολοφονίας του Λεωνίδη.
 
Η εμπλοκή του 28χρονου στην υπόθεση φόνου προέκυψε μετά την ομολογία του 36χρονου Λετονού που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου και ο οποίος παραδέχθηκε ότι δύο μέρες πριν τον φόνο του δάνεισε το όχημα του μάρκας Range Rover και το οποίο του το επέστρεψε μια μέρα μετά το φονικό.
 
Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να κινείται στη  σκηνή του φόνου 20 λεπτά προηγουμένως. Ωστόσο άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει εάν πρόκειται για ένα εκ των τριών εκτελεστών ή για ακόμα ένα μεσάζοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας