Χειροπέδες στον πρώην παίκτη Κωστέκογλου για την απάτη μαμούθ στη Λεμεσό

Χειροπέδες και στους δύο ύποπτους, που φέρονται να εμπλέκονται στην απάτη μαμούθ που στήθηκε σε βάρος 70χρονου επιχειρηματία φόρεσε η αστυνομία. Πρόκειται για 64χρονο ο οποίος  μαζί με τον πρώην καλαθοσφαιριστή Ντένη Κωστέκογλου είναι τα πρόσωπα που φέρονται να απέσπασαν το συνολικό ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από 70χρονο επιχειρηματία.
 
Συγκεκριμένα ο 64χρονος και ο πρώην καλαθοσφαιριστής που συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες συνωμοσίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που έλαβαν χώρα μεταξύ των ετών 2016-2017.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην καλαθοσφαιριστής των ομάδων Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, Ντένης Κωστέκογλου υπήρξε ξανά καταζητούμενος για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας. Μαζί με τον 64χρονο πήραν 2,5 εκατομμύρια ευρώ από 70χρονο επιχειρηματία προφασιζόμενοι ότι θα αναλάμβαναν να του διασφαλίσουν αναδιάρθρωση και μείωση των δανείων του.
 
Οι δύο υποσχέθηκαν στον επιχειρηματία αναδιάρθρωση και μείωση  των δανείων του, παρουσιάζοντας του πλαστά έγγραφα και αποδείξεις άλλων τραπεζών.
 
Οι δύο συνελήφθησαν και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους. 
 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Σαρανταενάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο
Εμπρησμός πίσω από τα 15 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες στο Καϊμακλί-74 χτυπήματα από την αρχή του έτους
Χειροπέδες σε 32χρονη που εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών Φυλακών
Συνελήφθη 24χρονος που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και κλοπιμαία
Στο κελί ο 60χρονος που παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό
Στις φλόγες συνεργείο στη Λευκωσία-Κάηκαν ολοσχερώς δώδεκα αυτοκίνητα (pics)