Από το φόνο Λεωνίδη στο ροζ βίντεο με επιχειρηματία – Γυναίκα «αράχνη» η Λετονή

Σε γυναίκα αράχνη εξελίσσεται η 32χρονη Λετονή που από σήμερα το απόγευμα τελεί υπό κράτηση αφού φέρεται να εμπλέκεται, εκτός από την υπόθεση δολοφονίας του Λεωνίδη και σε υπόθεση απειλών κατά Ρώσου επιχειρηματία στη Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα, όσο αφορά την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Λεωνίδη, η 32χρονη φέρεται να είναι το πρόσωπο που εξαφάνισε το όχημα από τη σκηνή του εγκλήματος που μετέφερε τους τρεις εκτελεστές.
 
Στη σκηνή του εγκλήματος την 32χρονη φέρονται να έστειλα οι δύο που τελούν ήδη υπό κράτηση και οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν μετέβησαν στο σημείο για να παραδώσουν το όχημα στους εκτελεστές χωρίς να γνωρίζουν ότι θα διέπρατταν φόνο και όπως ανέφεραν στην κατάθεση τους μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, έδωσαν οδηγίες στην 32χρονη για να το παραλάβει και να το μεταφέρει έξω από το γραφείο ενοικιάσεως που διατηρεί ο ένας εκ των δύο.
 
Διαβάστε επίσης
 
Το ροζ βίντεο και οι εκβιασμοί
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη φέρεται να εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση που αφορά εκβιασμού και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή.
 
Η υπόθεση αφορά εκβιασμούς κατά Ρώσου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Πριν από περίπου 10 μέρες προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία αναφέροντας ότι μετέβη σε συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου έκανε σεξ επί χρήμασι με γυναίκα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του άγνωστοι βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές του στιγμές με την γυναίκα, εν αγνοία του και στη συνέχεια τον απειλούσαν ζητώντας χρήματα αλλιώς θα διέδιδαν το βίντεο. Το ποσό που ζητούσαν οι εκβιαστές έφτανε τις 200 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στην υπόθεση στην αστυνομία η οποία εντόπισε πως η 32χρονη είναι το πρόσωπο που τους ενοικίασε το διαμέρισμα.
 
Εμπλοκή στην ίδια υπόθεση φέρεται να έχει και ο 28χρονος ομογενής από τη Γεωργία που καταζητείται και για την υπόθεση της δολοφονίας του Λεωνίδη. Η εμπλοκή του 28χρονου στην υπόθεση φόνου προέκυψε μετά την ομολογία του 36χρονου Λετονού που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου και ο οποίος παραδέχθηκε ότι δύο μέρες πριν τον φόνο του δάνεισε το όχημα του μάρκας Range Rover και το οποίο του το επέστρεψε μια μέρα μετά το φονικό.
 
Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να κινείται στη  σκηνή του φόνου 20 λεπτά προηγουμένως. Ωστόσο άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει εάν πρόκειται για ένα εκ των τριών εκτελεστών ή για ακόμα ένα μεσάζοντα.
Διαβάστε επίσης

 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»