Στο μικροσκόπιο το όχημα των εκτελεστών του Λεωνίδη – Ψάχνουν την 32χρονη που το εξαφάνισε (pics)

Μετά από έρευνες, η αστυνομία εντόπισε σταθμευμένο το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δυο νεαροί που τελούν υπό κράτηση για την μεταφορά των τριών εκτελεστών στην ταβέρνα και το οποίο μετά το έγκλημα «εξαφανίστηκε» από τη σκηνή από γυναίκα η οποία κατόπιν οδηγιών το παρέλαβε.
 
Το όχημα εντοπίστηκε έξω από το γραφείο ενοικιάσεως όπου είναι υπεύθυνος ο 25χρονος ύποπτος, παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε με προφυλάξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των τριών δραστών, που αναζητούνται.
 
Ωστόσο την ίδια ώρα άφαντη παραμένει η 32χρονη Λετονή υπάλληλος του Γραφείου Ενοικιάσεως εναντίον της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης ενώ εξακολουθεί να καταζητείται και ο αδελφός του ενός εκ των νεαρών, ο οποίος φέρεται να τους παρέλαβε από συγκεκριμένο μέρος όταν οι δυο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή μετά το έγκλημα. 
Όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, όλα ξεκίνησαν 2 μέρες πριν την δολοφονία.
 
Όπως ισχυρίζεται ο 25χρονος Ρώσος που συνελήφθη, υπεύθυνος καταστήματος ενοικιάσεως αυτοκινήτων, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από δυο ομογενείς του, οι οποίοι ήθελαν να ενοικιάσουν όχημα. Ως εκ τούτου, οι δυο από τους τρεις δράστες, έδωσαν ραντεβού με τον 25χρονο για το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης.
 
Η συνάντηση έγινε περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος ενώ εκτός από τους δυο, στο ραντεβού έφθασε και τρίτο πρόσωπο ο οποίος ήταν ο τρίτος δράστης της δολοφονίας. Επίσης τον 25χρονο συνόδευσε ο 24χρονος Γεωργιανός φίλος του που επίσης συνελήφθη και ο οποίος γνώριζε και το θύμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθως, οι 3 ζήτησαν από τον 25χρονο όπως μεταβούν στην συγκεκριμένη ταβέρνα προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε. Πράγμα το οποίο έγινε…
 
Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του νεαρού, ακολούθως οι 3 δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του 47χρονου ο οποίος βρισκόταν ήδη στην ταβέρνα μαζί με άλλα δύο πρόσωπα ενώ στη συνέχεια τράπηκαν  σε φυγή πεζοί προς το Δασούδι.
 
Την ίδια ώρα, διέφυγαν από το μέρος ο 24χρονος Γεωργιανός και ο 25χρονος Ρώσος ο οποίος ακολούθως κάλεσε τον αδελφό του, (το τρίτο πρόσωπο που καταζητείται), και τους παρέλαβε από συγκεκριμένο μέρος.
 
Όπως ισχυρίζεται ο 25χρονος, μετά από κάποιο χρόνο άκουσε ότι στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και τότε αντιλήφθηκε ότι θα τον ανακαλύψουν αφού ήταν το δικό του και ότι θα έχει μπλεξίματα.
 
Στη συνέχεια, οι δυο συλληφθέντες έδωσαν οδηγίες σε γυναίκα η οποία μετέβη στη σκηνή του φόνου όπου παρέλαβε το όχημα ενοικιάσεως με το οποίο μεταφέρθηκαν οι 3 δράστες στη σκηνή του φόνου, και το «εξαφάνισε».
 
Μετά από ώρες, ο 25χρονος παραδόθηκε στις αρχές δίνοντας την δική του εκδοχή όπως καταγράφεται πιο πάνω. Ωστόσο, οι δυο φαίνεται πως υπέπεσαν σε αντιφάσεις, καθώς ο πρώτος ισχυρίστηκε πως μετέβηκαν περπατώντας στις οικίες τους, ενώ ο δεύτερος ανέφερε πως τηλεφώνησαν στον αδελφό του 1ου υπόπτου, που τους παρέλαβε με αυτοκίνητο.
 
Με βάση τα δεδομένα, η αστυνομία αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να καταζητεί τους 3 δράστες που άνοιξαν πυρ, τα δυο πρόσωπα που συνόδευαν τον 47χρονο και που μετά διέφυγαν, τον αδελφό του συλληφθέντα που τους παρέλαβε από το σημείο τους δυο νεαρούς, καθώς και τη γυναίκα που μετέβη στη σκηνή και παρέλαβε το όχημα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος απασχόλησε τις αρχές και δραστηριοποιείτο στη νύχτα ενώ τα κίνητρα αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το θύμα είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά και ως εκ τούτου οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Στρατηγικές προστασίας των παιδιών στην ΕΕ προτείνει στα κράτη μέλη η Κομισιόν
Μπορέλ: Το Ισραήλ να διασφαλίσει προστασία εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας
Δήμαρχος στη Γαλλία απαγορεύει την κυκλοφορία ασυνόδευτων ανήλικων κάτω των 13 ετών
BINTEO: Άλλο ένα περιστατικό για τη Boeing-Αεροσκάφος έχασε τον τροχό του κατά την απογείωση
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν ξανά τη βόρεια Γάζα-Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι Παλαιστίνιοι
Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη