Mαχαίρωσε περαστικούς και παρέσυρε πεζούς στη Λεμεσό γιατί του έκλεισαν τον δρόμο

 
Στη σύλληψη 27χρονου προέβη χθες η αστυνομία. Ο 27χρονος έπειτα από καυγά φέρεται ότι παρέσυρε εσκεμμένα με το αυτοκίνητο του δύο πεζούς εκ των οποίων ο ένας αστυνομικός και τραυμάτισε με μαχαίρι άλλους τρεις νεαρούς.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα χθες βράδυ στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Λεμεσό, όπου υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω των εορτασμών του καρναβαλιού, φέρεται να άρχισε να διαπληκτίζεται με τους παριστάμενους που γλεντούσαν αφού δεν μπορούσε να προχωρήσει με το όχημα του.
 
Συγκεκριμένα ο 27χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με επιβάτες τη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά του την ώρα που ομάδα νεαρών που διασκέδαζε λόγω του καρναβαλιού εμπόδιζε τη διέλευση του αυτοκινήτου.  Ο 27χρονος άρχισε να διαμαρτύρεται και ακολούθησε συμπλοκή.  Ο 27χρονος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις νεαρούς.  Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να παρασύρει με το αυτοκίνητο του δύο πεζούς, εκ των οποίων έναν αστυνομικό που δεν ήταν σε υπηρεσία.

Ο αστυνομικός τότε ακινητοποίησε τον 27χρονο και τον συνέλαβε.  Τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν αφού έφεραν θλαστικά τραύματα.  Ο πέμπτος,  εκ των οποίων  φέρει τραύματα από  το μαχαίρι διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη