Κυνηγούν από παντού τον Περατικό – Οι απάτες, τα δάνεια και τα απανωτά δικαστήρια

Στένεψε ο κλοιός γύρω από το πρόσωπο του Νίκου Περατικού που καταζητείται από την αστυνομία και ο οποίος είναι γνωστός στην πιάτσα αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις δανείων που ουδέποτε αποπληρώθηκαν, αλλά και υποθέσεων απάτης.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, εναντίον του εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι ωστόσο που φαίνεται να μην τον πτόησε για να συνεχίσει.
Συγκεκριμένα, ο ύποπτος φέρεται να τσέπωνε χρήματα και από πολίτες στους οποίους έταζε ότι θα τους έφερνε αυτοκίνητα από το εξωτερικό. Οι ανυποψίαστοι πολίτες πλήρωναν, περίμεναν αλλά τα οχήματα που παράγγελλαν ποτέ δεν έφθασαν στην Κύπρο με αποτέλεσμα να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία.
 
Επίσης εναντίον του καταζητούμενου διερευνάται υπόθεση απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας.  Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος πώλησε έκταση γης η οποία δεν του άνηκε στην Πάχνα.  Εναντίον του υπόπτου εκκρεμούν ήδη ενώπιον των δικαστηρίων αγωγές αλλά και ποινικές υποθέσεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο αφορά τις αγωγές πρόκειται για υποθέσεις όπου πολίτες αλλά και τραπεζικά ιδρύματα που δάνεισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον Νίκο Περατικό έμειναν ξεκρέμαστοι αφού ουδέποτε αυτά αποπληρώθηκαν.
 
Σε άλλη υπόθεση, που επίσης εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ο Νίκος Περατικός φέρεται να διπλοπώλησε διαμερίσματα στη Λεμεσό, να πήρε τα χρήματα και να άφησε εκτεθειμένους τους αγοραστές.
 
Μετά τις νέες καταγγελίες από πολίτες που φαίνεται να εξαπατήθηκαν από το εν λόγω πρόσωπο, ο κλοιός γύρω του στένεψε με αποτέλεσμα να χαθεί από προσώπου γης και να καταζητείται από την αστυνομία.
 
 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος