Πέμπτη 22 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η ευκατάστατη πελάτισσα που δεν επιστρέφει τις 40 χιλιάδες και η ταμίας στο νοσοκομείο

  17/01/2018 21:39
Η ευκατάστατη πελάτισσα που δεν επιστρέφει τις 40 χιλιάδες και η ταμίας στο νοσοκομείο

Η ευκατάστατη πελάτισσα που δεν επιστρέφει τις 40 χιλιάδες και η ταμίας στο νοσοκομείο

  17/01/2018 21:39
Καλά διαβασμένη φαίνεται πως ήταν από την πρώτη στιγμή η 55χρονη που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για την υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από ΣΠΕ, ποσό το οποίο στην ουσία φαίνεται να της δόθηκε κατά λάθος από υπάλληλο της τράπεζας.
 
Η 55χρονη από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι πήρε τα χρήματα, παρά το γεγονός ότι οι κάμερες την «καίνε».
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, η 55χρονη είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα για ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από το λογαριασμό της (16 χιλιάδες ευρώ).
 
Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, στη γυναίκα είχε δοθεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, 40 χιλιάδες ευρώ περισσότερες, από αυτό που είχε ζητήσει, με αποτέλεσμα αυτή να το παραλάβει και να φύγει από την τράπεζα.
 
Όταν διαπιστώθηκε το έλλειμμα, οι κάμερες της τράπεζας «κάρφωσαν» την 55χρονη, στην οποία η ταμίας έδινε 500ευρα και μετρούσε ως 50ευρα.
 
Οι υπεύθυνοι της τράπεζας κάλεσαν την 55χρονη να επιστρέψει τα χρήματα, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε ότι τα πήρε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταγγελία στην αστυνομία.
 
Από έρευνες που ακολούθησαν στην οικία της, εντοπίστηκε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, με την 55χρονη να αναφέρει ότι κατά την συγκεκριμένη ημέρα, είχε επισκεφθεί διάφορα τραπεζικά ιδρύματα όπου έκανε ανάληψη χρημάτων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη είναι ευκατάστατη ενώ η νεαρή ταμίας, η οποία κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, υπέστη σοκ και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
 
Η ύποπτη αφέθηκε σήμερα ελεύθερη χωρίς να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησης της και χωρίς μέχρι στιγμής να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Πράγμα το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα.
 
Το λυπηρό στην όλη υπόθεση, είναι ότι η 55χρονη, παρά το γεγονός ότι είναι ευκατάστατη, φαίνεται να εκμεταλλεύεται το λάθος της ταμίας και δεν επιστρέφει τα χρήματα. Αποτέλεσμα, η ταμίας από τη μια να κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της και από την άλλη να καλείται να πληρώσει τις 40 χιλιάδες ευρώ, αφού για τα ελλείμματα των ταμείων φέρουν ευθύνη οι ταμίες. Και σίγουρα η ενέργεια της 55χρονης δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ότι πιο ηθικό…
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας