Ξεψύχησε στα χέρια του αδελφού του ο άτυχος Αντρέας – Προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή

Θρήνος από τον αδόκητο χαμό του δεσμοφύλακα Αντρέα Πέτρου, 40 ετών από τον Αστρομερίτη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Ο άτυχος 40χρονος, ξύπνησε για να μεταβεί στην τουαλέτα. Σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Τον άκουσε η σύζυγος του έτρεξε αμέσως κοντά του. Δυστυχώς ο Αντρέας δεν ανταποκρινόταν…
 
Αμέσως η σύζυγος του 40χρονου κάλεσε τον αδελφό του που διαμένει απέναντι από την οικία τους και είναι νοσηλευτής ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο.
 
Μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ο αδελφός του Αντρέα, του έκανε μαλάξεις με σκοπό να τον επαναφέρει και να τον κρατήσει στη ζωή.
 
Ωστόσο ο Αντρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, βυθίζοντας στο πένθος τα δυο ανήλικα παιδιά του, τη σύζυγο του, τους συγγενείς του, τους φίλους του και τους συναδέλφους του που τον περίμεναν το πρωί να μεταβεί στην δουλειά του… Και αντί αυτού, έμαθαν τα τραγικά μαντάτα όταν μετέβησαν στην εργασία τους.
 
Ο 40χρονος Αντρέας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών σε ανακοίνωση τους εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Αντρέα.
 
«Ένας συνάδελφος ο οποίος διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα και τις αρχές του και ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα για 14 χρόνια, έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στο σπίτι του».
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Μαρία και τα δύο ανήλικα παιδιά του. «Η στήριξη μας στην οικογένεια του είναι δεδομένη», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Καταγγελία για νέο εργοστάσιο στο Δάλι παρά το διάταγμα για αναστολή εργασιών-Φωνάζουν οι κάτοικοι
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»