Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της Παραμύθας! Επιμένει και ρίχνει το φόνο στον μεγαλύτερο του γιο

Δύο χρόνια και πέντε μήνες μετά την τραγωδία στην Παραμύθα, όπου πατέρας σκότωσε τον 19χρονο γιο του, Οδυσσέα, πέφτει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης.
 
Στις 14 Μαρτίου, μετά και τις τελικές αγορεύσεις, το Κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει την απόφασή του, με την κατηγορούσα αρχή να εισηγείται την καταδίκη του 73χρονου πατέρα, Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους.  
 
Σύμφωνα με την εφημερία Πολίτης, η κατηγορούσα αρχή επισήμανε στο δικαστήριο ότι ο 73χρονος αρνείται μέχρι σήμερα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Αντρέα Αριστείδη να υπογραμμίζει την βαναυσότητα του εγκλήματος.
 
«Χωρίς δισταγμό και χωρίς να το μετανιώσει, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή του μικρότερου του γιου πυροβολώντας τον εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα», ανέφερε η κατηγορούσα αρχή.  Αυτόπτης μάρτυρας στο φονικό, ήταν ο αδελφός του 19χρονου ο οποίος απάντησε στις αιχμές της υπεράσπισης χωρίς υπεκφυγές, δίνοντας σαφείς και εύλογες διευκρινίσεις.
 
Ο παιδοκτόνος, αρνείται τη δολοφονία του γιου του ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι τον άτυχο Οδυσσέα τον σκότωσε ο μεγαλύτερος του αδελφός όταν ο πατέρας του μετά από διαπληκτισμό με το 19χρονο, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε.
 
Ο αδελφός του θύματος όταν κλήθηκε να μαρτυρήσει ενώπιον δικαστηρίου, περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα ανέφερε ότι «ενώ έτρωγα, άκουσα τον παπά μου να φωνάζει του αδελφού μου να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι ο αδελφός μου δεν του τα έδινε γιατί έπρεπε να πάει στο στρατόπεδό όπου υπηρετούσε. Αμέσως ο παπάς μου μπήκε στο δωμάτιό του και βγαίνοντας είπε: Εννά με κάμνετε ότι θέλετε; Εν να σε παίξω.
Έτρεξα όμως δεν πρόλαβα. Όπως ήμουν πίσω του, τον είδα να παίζει τον αδελφό μου στην κοιλιά».
 
Στις 18 Σεπτεμβρίου το Κακουργιοδικείο έκρινε ότι έχει αποδειχθεί η εκ πρώτης όψεως υπόθεση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
 
 

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι