Κλειστοί πολυσύχναστοι δρόμοι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Προς αποφυγήν ταλαιπωρίας των πολιτών η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τα μεσάνυχτα εκτελούνται εργασίες στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Νοσοκομείου σε μήκος 1,5χλμ περίπου, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 το βράδυ απόψε. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κυκλοφορία με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, ενώ η έξοδος από τον κόμβο του Νοσοκομείου προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστή. Οι οδηγοί από τον Κάθετο δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό να χρησιμοποιούν την οδό Πάφου – Λεωφόρο Μακεδονίας.

Την ίδια στιγμή, στην επαρχία Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις 4 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο δρόμος και οι δύο συμβολές θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Επίσης, σήμερα, μεταξύ των ωρών 06:30 - 18:00, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Λόρδου Βύρωνος, στο κέντρο της Λευκωσίας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού Υδατοπρομήθειας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή προς το κέντρο, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λόρδου Βύρωνος και από τη Λόρδου Βύρωνος προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή διαμέσου της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό