Εγκλήματα, τραγωδίες, παιχνίδια της μοίρας, όνειρα που «έσβησαν»… (pics)

Εγκλήματα, φόνοι με φόντο τον υπόκοσμο, θανατηφόρα, τραγωδίες… Υποθέσεις που δυστυχώς και φέτος γέμισαν τα αστυνομικά δελτία ειδήσεων.
 
Μια χρονιά που γράφτηκαν αρκετές τραγωδίες, αφού νέοι άνθρωποι χάθηκαν στην άσφαλτο ή ξεψύχησαν ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.
 
 
Σε ότι αφορά το έγκλημα, διαπράχθηκαν δυο δολοφονίες με φόντο τον υπόκοσμο ενώ καταγράφηκαν και φονικά, είτε από πάθος, είτε από καβγά, είτε μετά από ληστεία κ.α.
 
Οι σημαντικότερες ειδήσεις:
 
5 Ιανουαρίου 2017 – Ο τσακωμός που έφερε το φόνος
 
Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, ομάδα από πέντε Ινδούς, έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν επτά ομοεθνείς τους, στην Οδό Ελευθερίας, στη Δερύνεια, τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν με μαχαίρια, σιδερολοστούς, τσεκούρια και ξύλινα ρόπαλα.
Αμέσως μετά την επίθεση, οι πέντε Ινδοί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ λίγο πριν τις 02.30 τα ξημερώματα τέσσερα από τα άτομα που δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας και ζήτησαν βοήθεια.
 
Η Αστυνομία κάλεσε ασθενοφόρο και μετέφερε τον ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 

29 Ιανουαρίου 2017 – Πατέρας σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να ανοίξει το σπίτι

Μπροστά στα μάτια της αδελφής του έπεσε στο κενό, από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο 44χρονος Ρουμάνος Stepan Raba, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμά του από την ταράτσα, αφού είχε ξεχάσει τα κλειδιά.

Ο άτυχος οικογενειάρχης είχε επιστρέψει με τη σύζυγο και το μόλις 18 μηνών βρέφος τους στην πολυκατοικία όπου διαμένουν, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου, γύρω στη μια τα ξημερώματα.

Όταν διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά εντός του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 3ο όροφο, ειδοποίησε την αδελφή του, η οποία όταν έφτασε στο χώρο είδε τον 44χρονο να προσπαθεί να κατέβει στο μπαλκόνι από την ταράτσα, δεμένος με καλώδιο κεραίας.
 

18 Φεβρουαρίου 2017 – Πήγε για ψάρεμα και δεν επέστρεψε

Ο 31χρονος Αντρέας Γιάγκου από την Ερήμη μετέβη το πρωί στο λιμανάκι του Πωμού για ψάρεμα.

Οι ώρες περνούσαν και ο νεαρός δεν επέστρεφε στο σπίτι του με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία η οποία έστησε γιγαντιαία επιχείρηση για εντοπισμό του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν τα ψαροτούφεκα του, εν των οποίων το ένα είχε πάνω υποβρύχια κάμερα που καταγράφονταν οι τελευταίες του κινήσεις.

Ο 31χρονος είχε «χτυπήσει» ένα μεγάλο ψάρι και ενώ βρισκόταν σε βάθος 20-22 μέτρων σε βραχώδη περιοχή.

Ακολούθως καταγράφονται οι κινήσεις του όπου προσπαθεί να εξέλθει στην επιφάνεια. Όπως προέκυψε, ο 31χρονος βούτηξε σε βάθος 20 – 22 μέτρων χωρίς φιάλη οξυγόνου ενώ δεν βρισκόταν με δεύτερο πρόσωπο, γεγονός που όπως αναφέρουν οι ειδικοί καθίσταται επικίνδυνο.

Πέντε ημέρες αργότερα η σορός του άτυχου 31χρονου εντοπίστηκε από ψαρά που βρισκόταν στην περιοχή και γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας.

4 Μαΐου 2017 – Το τελευταίο ταξίδι του Νάσου

Τραγικό τέλος για τον Κύπριο, οπαδό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο που τον κτύπησε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει εμπλοκή του σε επεισόδια μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 27 Απριλίου.

Ο άτυχος 24χρονος Νάσος Κωνσταντίνου, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ πρόσωπο από το περιβάλλον του, στην Ελλάδα είχε μεταβεί μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και  Παναθηναϊκού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στο γήπεδο της Τούμπας.
 
24 Ιουλίου 2017 – Χτύπησαν το κουδούνι και τον σκότωσαν
 
Άγριο φονικό με θύμα 45χρονο αλλοδαπό διαπράχθηκε σε διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, στις 1.20 τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου, στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, στη Λεμεσό.
 
Το θύμα βρισκόταν στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, όταν σε κάποια στιγμή κτύπησε το κουδούνι. Μόλις ο 45χρονος άνοιξε την πόρτα, δέχθηκε κτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία ήταν θανατηφόρα.
 
Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι δολοφόνος ήταν 49χρονος από τη Σρι Λάνκα.
 
24 Ιουλίου 2017 – Τραγωδία στην θάλασσα από ανατροπή σκάφους
 
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για οικογένεια Κινέζων τουριστών που επέβαιναν σε ταχύπλοο σκάφος αναψυχής στην περιοχή Λουτρά της Αφροδίτης, μαζί με 32χρονη φίλη τους.
 
Σύμφωνα με μαρτυρία χειριστή διερχόμενου σκάφους γύρω στις 19:20 απόψε , το ταχύπλοο φέρεται να προσέκρουσε σε βράχους με αποτέλεσμα να βουλιάξει.
Χειριστής του ταχύπλοου ήταν ο Ε/κ Μηνάς Ιωάννου ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή και ενοικιάζει σκάφη τα οποία οδηγούσε άλλοτε ο ίδιος ή τα έδιδε στους πελάτες που είχαν άδεια οδήγησης.

Στο σκάφος σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαινε  τετραμελής  οικογένεια Κινέζων τουριστών που αποτελείτο από την μητέρα τον πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους περίπου 10 και 11 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την 32χρονη φίλη τους επίσης Κινέζα που τραυματίστηκε θανάσιμα και τον χειριστή του σκάφους που τραυματίστηκε σοβαρά. Ο θάνατος της άτυχης 32χρονης ήταν ακαριαίος καθώς χτύπησε στο κεφάλι. 
 
4 Αυγούστου 2017 – Πνίγηκε 3χρονο αγγελούδι
 
Δυστυχώς, ούτε η όποια βοήθεια δόθηκε επί τόπου στη μικρή, ούτε η εσπευσμένη μεταφορά τρίχρονης στο νοσοκομείο Λεμεσού, αποσόβησαν το μοιραίο για τη ζωή της... 
 
Νεκρό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο φέρεται να πνίγηκε την ώρα έτρωγε, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού.
Συγκεκριμένα γύρω στις 19.00 ενημερώθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για το περιστατικό και αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο που μετέφερε το άτυχο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το κοριτσάκι δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.
 
10 Αυγούστου 2017 – Είπε «μαμά σε αγαπώ» και πέθανε
 
Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το απόγευμα της 10ης Αυγούστου στα Λατσιά με τον ξαφνικό χαμό μιας νέας γυναίκας 30 ετών.
 
Η άτυχη Δήμητρα βρισκόταν στην οικία της μαζί με την μητέρα της και μια φίλη της, όταν σε κάποια στιγμή σηκώθηκε προκειμένου να μεταβεί στην τουαλέτα. Τότε η άτυχη νεαρή, ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο έδαφος.
 
Αμέσως η μητέρα της έτρεξε σοκαρισμένη προς το μέρος της κόρης της για να τη βοηθήσει, ωστόσο η 30χρονη ήταν ήδη νεκρή.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της, η μητέρα ανέφερε ότι τη στιγμή που η κόρη της σηκώθηκε για να μεταβεί στην τουαλέτα ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο και ακολούθως της είπε «μάμα μάμα πονώ! Σε αγαπώ… Πάντα θα σε αγαπώ» και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις της.
 
Η άτυχη Δήμητρα, λίγο μετά που ήρθε στη ζωή είχε δοθεί με υιοθεσία και ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς της, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω του βάρους της.
 
20 Αυγούστου 2017 – «Έσβησε» στον ύπνο της η Σαββίνα
 
Η 21χρονη Σαββίνα Δημητρίου βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της το μεσημέρι, στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.
 
Η άτυχη Σαββίνα που εργαζόταν σε φούρνο δεν πήγε στη δουλειά της το μεσημέρι γεγονός που ανησύχησε συγγενείς και συναδέλφους της που την καλούσαν επίμονα στο κινητό της τηλέφωνο χωρίς να παίρνουν απάντηση.
Η μητέρα της έσπευσε στο διαμέρισμα της και με την βοήθεια της αστυνομίας, έσπασαν την πόρτα και εντόπισαν νεκρή την νεαρή.
 
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 21χρονης προήλθε ενώ κοιμόταν λόγω επιληψίας, πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια.
 
27 Αυγούστου 2017 - Έγκλημα πάθους στον Άγιο Δομέτιο
 
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα.
 
Ένας Ινδός, 32χρονος, μετέβη στο διαμέρισμα ζεύγους στον Άγιο Δομέτιο, όπου τους επιτέθηκε με 9 μαχαιριές, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.
Λίγες ώρες αργότερα, ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματα του ενώ η 44χρονη σύζυγος του από τη Σρι Λάνκα τραυματίστηκε σοβαρά.
 
Αιτία της φονικής επίθεσης ήταν η 44χρονη σύζυγος, καθώς θύμα και δράστης διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα και ως εκ τούτου οι ανακριτές αποδίδουν το φονικό σε έγκλημα πάθους.
Ο 32χρονος δράστης μετά το φονικό διέφυγε στα κατεχόμενα και λίγο καιρό αργότερα συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές και παραδόθηκε στην Κυπριακή αστυνομία.
 
11 Νοεμβρίου 2017 - Σκότωσε τον συγκάτοικο του, πήγε φυλακή και απεβίωσε
 
Πληροφορία ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία σε υποστατικό που βρίσκεται στην οδό Γόλγων στη Λάρνακα, που χρησιμοποιούσε ως κατοικία ο Daniel Nikolov,51 ετών, από τη Βουλγαρία, αποδείχτηκε τελικά ότι επρόκειτο για φονικό.
 
Οι αστυνομικοί έσπασαν το γυαλί της μπροστινής εισόδου και μπροστά από την πόρτα εντοπίστηκε να βρίσκεται ανάσκελα νεκρός με καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι ο Νικόλοφ.
 
Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης στις 17 Νοεμβρίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 49χρονου από τη Ρωσία, συγκάτοικου του θύματος, ο οποίος στην συνέχεια «έδειξε» τον δολοφόνο και ο ίδιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.
 
Ακολούθως ο 57χρονος, επίσης συγκάτοικος του θύματος, συνελήφθη και παραδέχθηκε το φόνο και μεταφέρθηκε ως υπόδικος στις Κεντρικές φυλακές.
 
Ωστόσο λίγο αργότερα, υπέστη ανακοπή καρδίας και απεβίωσε μέσα στο κελί του.
 

10 Δεκεμβρίου 2017 -  Φονικό στην Λεμεσό με ύποπτο τον γείτονα

Δολοφονημένος στην οικία του στην Λεμεσό, μετά από ληστεία, βρέθηκε ο 86χρονος Μιλτιάδης Κλεάνθους.

Το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άνω άκρα, πιθανό κατά την αντίσταση που προέβαλε στα χτυπήματα των δραστών, τα οποία φέρεται να προήλθαν από ένα αμπαζούρ που βρέθηκε πεσμένο και ματωμένο δίπλα από τη σωρό του Κλεάνθους. Επίσης οι δράστες είχαν βάλει στο στόμα του 86χρονου ύφασμα. 

 

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 29χρονος γείτονας του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην αστυνομία η κόρη του άτυχου Κλεάνθους, ο 29χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της και τον βοηθούσε οικονομικά. Μάλιστα του είχε εμπιστευτεί το κλειδί του σπιτιού του και είχε πρόσβαση σε αυτό.

Τα κίνητρα της δολοφονίας φαίνεται να είναι οικονομικά αφού εκτιμάται ότι ο άτυχος γέροντας έπεσε θύμα ληστείας κι οι δράστες τον κτύπησαν μέχρι θανάτου. Η λεία της ληστείας ήταν μόνο διακόσια ευρώ, ποσό που είχε στην κατοχή του ο άτυχος Κλεάνθους.

20 Δεκεμβρίου 2017 – Νεκρός ηλικιωμένος σε οίκο ευγηρίας

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού 70χρονου ένοικου οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό, αποκαλύπτει ίχνη στραγγαλισμού και η αστυνομία αρχίζει έρευνες για υπόθεση φόνου.

Φως στην υπόθεση έριξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του οίκου ευγηρίας, το οποίο φαίνεται ότι 27χρονη υπάλληλος άρπαξε από την φανέλα τον 70χρονο ο οποίος βρισκόταν στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ασφυξία.
 
Ο 70χρονος φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και η 27χρονη του παρείχε οξυγόνο.

Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επανέρχεται κάλεσε βοήθεια. Στη συνέχεια ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο κρεβάτι του και ακολούθως κλήθηκε γιατρός ο οποίος διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.
 
Για την υπόθεση θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνης οι δυο ιδιοκτήτριες, μάνα και κόρη, και η 27χρονη υπάλληλος.

 

Τα εγκλήματα με φόντο τον υπόκοσμο για το 2017 εδώ: http://www.reporter.com.cy/police/article/285616/to-chat-trik-toy-ypokosmoy-stin-astynomia-to-2017-edosan-resital
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)