Οι ανίκανοι, οι εντεταλμένοι, η απόλυση του θείου και ο… στημένος τελικός

Συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση κατά της αστυνομίας ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος επιμένει στη θέση του ότι υπάρχει συγκάλυψη κυκλωμάτων.
 
Ο Δήμαρχος Πάφου, μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, ξεκαθάρισε ότι στην κατάθεση του «έδωσε» 11 ύποπτους με τους οποίους είχε ανοιχτά μέτωπα ενώ για άλλη μια φορά σε ότι αφορά τους χειρισμούς της αστυνομίας σε σχέση με τα κυκλώματα που κατονομάζει, ανέφερε ότι «εάν η συγκάλυψη είναι από ανικανότητα, τότε είναι εγκληματική» ή εάν πρόκειται για εκδούλευση πολιτικά πρόσωπα, είναι μηχανισμός συγκάλυψης».  
 
 
Αναφερόμενος στον «μάστρο», όπως τον χαρακτήρισε, του κυκλώματος ναρκωτικών της Πάφου, είπε ότι παραμένει ασύλληπτος, είτε γιατί είναι τόσο οργανωμένος, είτε οι εντεταλμένοι του αρμόδιου τμήματος της αστυνομίας που πρέπει να τον διώξει είναι ανίκανοι, είτε μέσα σε αυτό το τμήμα υπάρχει διαφθορά. «Ο ανίκανος και ο διεφθαρμένος μπορεί να σου κάνει την ίδια ζημία», ανέφερε χαρακτηριστικά.    
 
Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε σε βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Πάφο με φόντο τα ναρκωτικά, τονίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα αυτές οι εγκληματικές ενέργειες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα «γιατί άφησαν τα κυκλώματα να ανδρωθούν».   
 
Ο στημένος τελικός και ο… Κούμα
 
Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο κύκλωμα ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι «έβαλαν βόμβες σε 4-5 διαιτητές, έκαψαν το αυτοκίνητο του Κούμα. Γνωστός ο Κούμας στο ποδόσφαιρο, ο ρόλος του και τι παράγοντας είναι», διερωτώμενος «τι γίνεται με το ποδόσφαιρο;»
 
«Μα δεν έχουμε πληροφορία, να έρθει κάποιος να μας δώσει κατάθεση. Μα είπα για τον στημένο τελικό τότε. Ξέρω και ποιος τελικός ήταν και ξέρει και η αστυνομία», ανέφερε ο κ. Φαίδωνας.  
 
Οι διαρροές από αστυνομία και… ο απολυμένος θείος
 
Επίσης ο κ. Φαίδωνας ανέφερε ότι έδωσε κατάθεση και λίγο αργότερα έβαλαν βόμβα στην μητέρα του ενώ όπως είπε μετά τις καταγγελίες του για τις
τουρκοκυπριακές περιουσίες, απέλυσαν από την δουλειά τον αδελφό της μητέρας του.
 
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «πας να δώσεις κατάθεση, αυτός που μας έδωσε τις πληροφορίες, τον συλλαμβάνουν και τον βάζουν για 8 ημέρες στο κελί. Πάω δίνω κατάθεση για υπόθεση με 3 εκατομμύρια μίζα και τι έγινε; Στις 48 ώρες που έδωσα κατάθεση πριν ξεκινήσει η διερεύνηση, και ενώ είχα προειδοποιήσει ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας ότι εάν βάλετε το τάδε άτομο θα τα διαρρεύσει σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, τα διέρρευσε, ενημέρωσε τους επιχειρηματίας που εμπλέκονταν και τους τραπεζίτες».

Δειτε Επισης

Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»