Οι παρεμβάσεις για το ΑΠΟΕΛ, το γνωστό παρελθόν και το… λυπάμαι

Για άλλη μια φορά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΕΚΛ με αφορμή τις εικόνες ντροπής που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο Τσίρειο.
 
Ο Ιωνάς Νικολάου αφού εξέφρασε χθες της δυσαρέσκεια του για τα όσα θλιβερά εκτυλίχθηκαν, σε νέες του δηλώσεις το μεσημέρι στην εκπομπή του Σίγμα μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος ως έσχατο μέτρο αντιμετώπισης των φαινομένων βίας στα γήπεδα, τονίζοντας όμως ότι «εύχομαι να μην φτάσουμε εκεί», είπε χαρακτηριστικά». Επίσης αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου που  εκκρεμεί.
 
«Βολές» από τον Άντρο
 
Σχολιάζοντας τα επεισόδια, ο Άντρος Κυπριανού άνοιξε πυρ εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης, αναφέροντας ότι όταν ήταν βουλευτής εκκόλαπτε τέτοιες συμπεριφορές κάποιων φιλάθλων.
 
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι «έχει τεράστιες ευθύνες με τον τρόπο που συμπεριφέρεται σήμερα. Έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεκτικός. Ξέρουμε ποιες  παρεμβάσεις έκανε  σε προηγούμενους αγώνες και διεθνείς αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Έγιναν και σχετικές καταγγελίες. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Ιωνάς ότι είναι Υπουργός και οι ενέργειές του, σε ανύποπτο χρόνο επηρεάζουν και επιδρούν στο πώς εξελίσσονται κάποια πράματα».
 
Και συνεχίζοντας να «πυροβολεί» ανέφερε ότι «είναι πολύ καλά γνωστή η προϊστορία του κ. Νικολάου σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη κερκίδα. Ο κάθε πολιτικός που παρεμβαίνει για να γλιτώσει κάποιον όταν συλλαμβάνεται, είναι απαράδεκτος»
 
«Δεν με πείθει η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ότι πραγματικά θέλει να λυθούν τα προβλήματα. Είναι δυνατό η διοίκηση των σωματείων γενικά να μην γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που προκαλούν τα  προβλήματα; Γιατί δεν συνεργάζονται με την αστυνομία;», είπε μεταξύ άλλων.
 
Είναι πολύ καλά γνωστή η προϊστορία του κ. Νικολάου σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη κερκίδα. Ο κάθε πολιτικός που παρεμβαίνει για να γλιτώσει κάποιον όταν συλλαμβάνεται, είναι απαράδεκτος»
 
Απάντηση Ιωνά
 
Ερωτηθείς ο Ιωνάς πώς απαντά στις βαριές κατηγορίες του Άντρου Κυπριανού, ανέφερε ότι «δεν περίμενα ότι η προϊστορία του Άντρου Κυπριανού δεν θα κατέληγε σε τέτοιους ισχυρισμούς».
 
«Μετά από τα καταδικαστέα αυτά περιστατικά, ανέμενα ότι η αντίδραση από πλευράς του ιδίου, αλλά και του κόμματός του, ήταν μια περαιτέρω συνεργασία κι όχι αξιοποίηση για να καρπωθούν πολιτικά οφέλη. Λυπάμαι πραγματικά. Τον καλώ να καταθέσει, αν έχει στοιχεία στις Αρμόδιες Αρχές» κατέληξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος